Beşiktaş'ın acı günü... Erdem Şatıroğlu hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ın acı günü... Erdem Şatıroğlu hayatını kaybetti

FUTBOL Haberleri

Beşiktaş Kulübü Genel Müdür Yardımcısı Erdem Şatıroğlu hayatını kaybetti. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Genel Müdür Yardımcımız Erdem Şatıroğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetlerini her daim saygıyla hatırlayacağımız Erdem Şatıroğlu'na Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Kulübü Genel Müdür Yardımcısı Erdem Şatıroğlu hayatını kaybetti.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Genel Müdür Yardımcımız Erdem Şatıroğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetlerini her daim saygıyla hatırlayacağımız Erdem Şatıroğlu'na Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Çarşı da "Şatıroğlu ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun" şeklinde taziye mesajı paylaştı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1596951587054063616

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...