Fenerbahçe yönetimi İsmail Yüksek için harekete geçti! Maaşı tam 16 katına çıkacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe yönetimi İsmail Yüksek için harekete geçti! Maaşı tam 16 katına çıkacak

FUTBOL Haberleri

Son dakika Fenerbahçe haberi: Jorge Jesus ile birlikte yıldızı parlayan ve Fenerbahçe'deki performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen İsmail Yüksek için sarı lacivertli yönetim harekete geçti. İddiaya göre; Yüksek'in maaşını tam 16 katına çıkacak.

2020 yazında Gölcükspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan, ardından Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'a kiralanan İsmail Yüksek, bu sezon sarı lacivertli formayla fırtınalar estiriyor. Jorge Jesus ile birlikte adeta kendini bulan ve kısa sürede gösterdiği başarılı performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Yüksek, A Milli Takım'a kadar yükseldi.

23 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ancak yönetim, şimdiden harekete geçti. Yeni sözleşme için kolları sıvayan sarı lacivertlilerin, futbolcunun maaşına çok ciddi bir zam yapacağı iddia edildi.

Fenerbahçe yönetimi İsmail Yüksek için harekete geçti! Maaşı tam 16 katına çıkacak
Transfermart'ta yer alan bilgiye göre, İsmail Yüksek'in güncel bonservis bedeli 4,80 milyon Euro.

ÜCRETİ 16 KATINA ÇIKARILACAK

Akşam'ın haberine göre; Fenerbahçe'den yıllık 250 bin TL kazanan İsmail Yüksek'in ücreti tam 16 katına çıkarılacak. Bu da 4 milyon TL seviyesine ulaşması anlamına geliyor. Öte yandan Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in 2025'te bitecek olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatacak.

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZLERİNDEN

Deneyimli hoca Jesus'la birlikte müthiş bir çıkış yakalayan İsmail Yüksek bir anda takımın vazgeçilmezi haline gelmişti. 2022-2023 sezonunda sarı lacivertli forma altında tüm kulvarlarda 14 maça çıkan İsmail Yüksek 1 gol, 1 asistlik katkı verdi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...