- 7 ve üzerinde deprem beklediği yerleri sıraladı
15 Aralık 2023 - 21:54

Son açıklamalara ateş püsküren Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 ve üzerinde deprem beklediği yerleri sıraladı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, Türkiye'nin 7 deprem kuşağının üretebileceği en büyük depremleri sıraladı. Ercan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda isim vermeden bazı uzmanlara ateş püskürdü.
Güncel - Güncel
15 Aralık 2023 - 20:59

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan yoğun bakıma alındı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, geçirdiği bypass ameliyatının ardından tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı.
Güncel - Güncel
15 Aralık 2023 - 19:50

Kütahya'da deve kuşu alarmı! Bir anda yola çıktı, görenler gözlerine inanamadı

Şaşkına çeviren olay Kütahya'da yaşandı. Kara yolunda seyir halinde olan sürücüler bir anda önlerine atlayan deve kuşunu görünce gözlerine inanamadı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Deve kuşu sağ salim yakalanırken olayın sebebi de ortaya çıktı.
Güncel - Güncel
15 Aralık 2023 - 19:21

Eski bakan Yaşar Okuyan'ın ailesinden açıklama geldi, 'Gerçek değil'

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, geçirdiği iç kanama nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve entübe edilmişti. Sosyal medyada 74 yaşındaki Yaşar Okuyan'ın öldüğü yönünde haberler geldi. Bunun üzerine ailesinden açıklama geldi, işte detaylar...
Güncel - Güncel
15 Aralık 2023 - 19:01

Çanakkale'yi sağanak vurdu! Dere taştı, yollar göle döndü, arabalar sular altında kaldı

Meteoroloji'nin uyarıda bulunduğu illerden biri olan Çanakkale'de sağanak kuvvetli geldi. Gün boyu etkisini sürdüren yağmur sonrası hayat durma noktasına geldi. Dere taşınca yollar göle döndü, çok sayıda otomobil ise sular altında kaldı. İşte bölgeden ilk görüntüler...
Güncel - Güncel
15 Aralık 2023 - 18:33

Ankara'da can pazarı! Yolcu midibüsü otomobille çarpıştı, çok sayıda yaralı var

Ankara'da yolcu midibüsü ile otomobil çarpıştı. Feci kazada 20 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Güncel - Güncel
15 Aralık 2023 - 17:57

MSB duyurdu, teröristler SİHA ile vuruldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada teröristler SİHA ile etkisiz hale getirildiği yer aldı. Gün boyunca öldürülen PKK'lıların sayısı 7'ye çıktı.
 - Su faturasında o ücret artık ödenmeyecek
15 Aralık 2023 - 16:27

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Su faturasında o ücret artık ödenmeyecek, hemen faturalarınızı kontrol edin

2024 yılına sayılı günler kala milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren yeni bir duyuru yapıldı. Yargıtay’dan emsal karar. Su faturasında o ücret artık ödenmeyecek. Hemen son faturanızı kontrol edin.
Güncel - Güncel
15 Aralık 2023 - 14:56

Şizofreni hastası oğlunu surlardan aşağı itmişti… Cani annenin cezası belli oldu! Ayaklarıyla defalarca tepti

Çorum’un İskilip ilçesinde yaşanan olay tüyler ürpertti. Şizofreni hastası oğlunu surlardan aşağı iten cani anne apar topar tutuklanmıştı. Yapılan incelemeler sonucu annenin aldığı ceza belli oldu. Şizofreni hastası oğlunu surlardan aşağı itmişti… Tutuklu yargılanan anne, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Güncel - Güncel
15 Aralık 2023 - 14:30

İstanbul’a kar ve sağanak uyarısı! Prof. Dr. Orhan Şen saat verip uyardı, işten çıkar çıkmaz evinize koşun

Son dakika haberi… Haftanın son iş gününde soğuk havaya teslim olan İstanbul’da gözler yağışlara çevrilmiş durumda. Günler öncesinden Trakya ve İstanbul için uyarılarda bulunan Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, İstanbulluları akşam saatlerinde dikkatli olunması konusunda uyardı. İstanbul’a kar ve sağanak uyarısı! "İstanbullular bir an evvel akşam saatlerinde evine gitsin" diyen Orhan Şen, kar uyarısında bulundu.
Güncel - Güncel
15 Aralık 2023 - 13:06

Burası Afrika değil Türkiye! Dünyanın en korkunç hayvanının yavrusu yol kenarına bırakıldı... Sonunda bulundu

Paylaşılan son görüntüler Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Dünyanın en korkunç hayvanın yavrusu öylece yol kenarına bırakıldı. Görenlerin ağzı açık kaldı. Burası Afrika değil Türkiye! Her yerde kayıp yavruyu arıyorlar.
Başa Dön