2018 Son KHK İsim İsim İhraç Listesi | Emniyet, TSK ve Tüm Kurumlar İsim İsim İhraç Listesi Resmî Gazete

Düzenleyen:
2018 Son KHK İsim İsim İhraç Listesi | Emniyet, TSK ve Tüm Kurumlar İsim İsim İhraç Listesi Resmî Gazete

GÜNDEM Haberleri

2018 son KHK isim isim ihraç listesi yayımlandı. 701 sayılı KHK yayınlandı. Emniyet ve TSK başta olmak üzere birçok devlet kurumunda ihraçlar meydana geldi. Yayımlanan yeni KHK ile ihraç edilen devlet memurları listesi isim isim haberimizde yer alıyor. İşte son KHK ihraç listesi ile ilgili aradıklarınız...

2018 son Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Emniyet ve TSK başta olmak üzere birçok devlet kurumunda ihraçlar yaşandı. Başbakan Yıldırım'ın ''Son OHAL KHK'sı bu gece yayımlanacak'' açıklamasının ardından gözler yayımlanacak OHAL KHK'sına çevrilmişti. FETÖ ile irtibatlı olduğu tespit edilen binlerce memurun devletle ilişiği kesildi. Yayımlanan KHK ile isim isim ihraç listesi de merak içerisinde sorgulanıyor. 699 sayılı Cumhurbaşkanlığı seçimi kanununda değişiklik yapan KHK, gece geç saatlerde yayımlandı. Bu KHK'nın ardından Emniyet, TSK ve diğer devlet kurumlarından FETÖ ile irtibatlı devlet memurlarının isim isim ihraç listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

KHK İHRAÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

701 SAYILI İHRAÇ KHK'SI YAYIMLANDI!
SON DAKİKA HABERİ: Olağanüstü Hal kapsamında 701 sayılı kanun hükmünde kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Adalet Bakanlığı'ndan 1052, Dışişleri'den 38 kişi ihraç edildi.

İŞTE 701 SAYILI KHK İHRAÇ LİSTESİ

2018 son KHK ile isim isim ihraç listesi

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya'da Köşkü muhabirleriyle yaptığı toplantının ardından son OHAL KHK'sının yayımlanacağını ve TSK ve Emniyet başta olmak üzere birçok devlet kurumundan ihraçların olacağını açıklamıştı. Gece geç saatlerde Cumhurbaşkanlığı seçimi kanununda değişiklik yapan KHK yayımlandı. Emniyet'te FETÖ ile irtibatlı olduğu değerlendirilen binlerce memur, kurumdan ihraç edildi. Yine TSK'dan da binlerce ihraç olacağı ifade edildi. Diğer tüm kurumlarda yapılan ihraç listesi için aşağıda belirttiğimiz linke tıklayabilirsiniz.

''BAŞBAKANLIK'' İBARELERİ ''CUMHURBAŞKANLIĞI'' OLDU

Cumhurbaşkanlığı sistemi uyumuna ilişkin ikinci KHK, Resmî Gazete'de yayımlandı. 218 maddelik KHK'nın 216'ncı maddesinde "Başbakanlık" ibarelerinin "Cumhurbaşkanlığı" şeklinde ve "Başbakanlıkça" ibaresinin "Cumhurbaşkanlığınca" şeklinde değiştirildiği yer aldı.

"KHK UZADI BİRAZ"

Başbakan Binali Yıldırım, "Yeni KHK'nin bugün çıkıp çıkmayacağı" ile ilgili soru üzerine, "Çalışmalar devam ediyor, uzadı biraz." şeklinde cevap verdi. 

Bir gazetecinin, "Bugün bekleyelim mi?" sorusuna ise Yıldırım, "Bakalım." cevabını verdi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...