Bayrampaşa'da yangın: 4'ü çocuk, 7 kişi yaralandı

Düzenleyen:
Bayrampaşa'da yangın: 4'ü çocuk, 7 kişi yaralandı

GÜNDEM Haberleri

Bayrampaşa’da 4 katlı binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında küle döndü. Yangın nedeniyle 4’ü çocuk 7 kişi yaralanırken, 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yangın, saat 02.00 sularında Bayrampaşa Vatan Mahallesi Engin sokaktaki 4 katlı bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın çatı katından henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın nedeniyle ev birden alevler içinde kaldı. Evde yaşayan 4'ü çocuk 7 kişi mahsur kaldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ancak sokaklardaki hatalı park sonucu itfaiye yangına ulaşmakta zorluk çekti. 
Bayrampaşa'da yangın: 4'ü çocuk, 7 kişi yaralandı
MAHSUR KALANLAR BALKONDAN ÇIKARILDI
Yangından mahsur kalan ve çocuk olan P.K., G.K, K.K, E.K, alt komşu Koray Güllüoğlu isimli vatandaş tarafından evin arka balkonundan kurtarıldı. Babaanne Fatma K., anne Nehir K., ile baba Dursun K., itfaiye ekipleri tarafından ön balkondan çıkarıldı. 
Bayrampaşa'da yangın: 4'ü çocuk, 7 kişi yaralandı
Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...