Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gıda terörü bitmiyor! Bu sefer de turşu rezaleti

Düzenleyen:
Gıda terörü bitmiyor! Bu sefer de turşu rezaleti

GÜNDEM Haberleri

Döner ve süt tankında banyo rezaletinden sonra bu sefer de turşu skandalı patladı. Sosyal medyada, turşu tesisinde bir çalışanın çıplak ayakla girdiği turşu tankında dans ettiği görüntüler tepki çekti.

Dün sosyal medyada paylaşılan bir görüntü, tepki çekti. Turşu tesisinde çekilen görüntülerde, bir çalışanın turşuların depolandığı tanka çıplak ayakları ve kıyafetleriyle girerek dans ettiği görüldü. Yarı çıplak kişinin tankta dans ettiği görüntülerin Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde çekildiği iddia edildi.
Viranşehir Kaymakamlığı ise fabrikanın Viranşehir'de olmadığını bildirdi.  
Kaymakamlık internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bazı basın yayın organlarınca servis edilen, bir çalışanın turşu tankına çıplak ayakları ve kıyafetleriyle girdiği görüntülerdeki tesisin Viranşehir'de olmadığı belirtildi. 
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ulusal bir haber sitesinde 'Viranşehir ilçesinde gıda skandalı' şeklinde servis edilen haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Viranşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde turşu fabrikası bulunmamaktadır. Viranşehir Organize Sanayi Bölgemiz dışında da turşu imalatı yapan faal bir kuruluş yoktur. Bahse konu haberin görsellerinde lahana turşusu kurulduğu görülmektedir. İlçemizde lahana bitkisinin yetiştiriciliği yapılmamaktadır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...