Skandal görüntülerin kaydedildiği turşu tesisi kapatıldı

Düzenleyen:
Skandal görüntülerin kaydedildiği turşu tesisi kapatıldı

GÜNDEM Haberleri

Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki bir tesiste bir kişi elbiseleri ve çıplak ayaklarıyla turşu kazanına girmiş akrabası da bu anı cep telefonuyla görüntüleyip sosyal medyada paylaşmıştı.

Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekerken, Tarım ve Orman Bakanlığından konuyla ilgili açıklama geldi. Bakanlık turşu tankında görüntü paylaşılan Manisa Turgutlu'daki işletmenin mühürlenerek faaliyetten men edildiği, yetkilileri hakkında ise Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Bakan Pakdemirli Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Basın ve yayın organları ile sosyal medyada infial oluşturan, turşu işletmesindeki uygunsuz görüntülere sebep olan A.G. isimli şahıs, ikametgahı olan Urfa Viranşehir’de gözaltına alınmıştır. Konuyu açıklığa kavuşturan Ankara, Şanlıurfa ve Manisa emniyetimize teşekkür ediyorum. Manisa İl Müdürlüğü Gıda Kontrol görevlilerimizin de yoğun çalışması sonucu Manisa Turgutlu’da faaliyet gösteren İşletme mühürlenmiş, idari para cezası uygulanmıştır. Şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur" açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...