Meteoroloji'den Muğla'ya 'Sıcak' uyarı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meteoroloji'den Muğla'ya 'Sıcak' uyarı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Muğla bölgesinde 25 Temmuz’a kadar hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4-6 derece üzerinde seyredeceği uyarısında bulundu.

Yaz mevsimin gelmesiyle sıcaklıklar arttı. Öyle ki geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da hava sıcaklığı 40 dereceyi aştı. Sıcaklıkların en yüksek olduğu bölgelerden biride Ege bölgesi oldu. Son günlerde yangınların çıktığı Manisa, İzmir, Antalya ve Muğla'da hava sıcaklıkları günde güne artıyor. Meteoroloji ise Muğla'yı sıcak hava için uyardı.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre hava sıcaklıklarının bugünden itibaren hafta boyunca bölgemizde sahil kesiminde mevsim normallerinin 4 ila 6, iç kesimlerde ise 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir.

'YAŞLI, ÇOCUKLAR VE KRONİK RAHATSIZIĞI OLANLAR DİKKAT'

Hafta boyunca özellikle sahil kesiminde etkili olması beklenen sıcak hava nedeniyle, öğle saatlerinde (11 ile 16 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...