Alzheimer hastası kadın, evinden 3 km uzakta bulundu, yaşını duyanlar hayrete düştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alzheimer hastası kadın, evinden 3 km uzakta bulundu, yaşını duyanlar hayrete düştü

GÜNDEM Haberleri

Denizli'de ot toplamak amacıyla evden çıkan 105 yaşındaki alzheimer hastası kadının bir daha dönmemesi üzerine arama çalışması başlatıldı. Tam 28 saat sonra yaşlı kadın aç ve susuz halde ormanlık alanda bulundu. Tedavi için hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Denizli'de kayıp olarak aranan 105 yaşındaki kadın ekiplerin yoğun çabasıyla 28 saat sonra bulundu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Denizli’de ot toplamak için evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 105 yaşındaki alzheimer hastası yaşlı kadın, ekiplerce 28 saat sonra evinin 3 kilometre uzağında bulundu.

Denizli’nin Kale ilçesine bağlı Belenköy Mahallesi’nde ikamet eden 105 yaşındaki alzheimer hastası olan Ayşe Uram, ot toplamak için evden çıktı. Uzun süre kendisinden haber alamayan Uram’ın yakınları, jandarma ekiplerin ihbarda bulundu. İhbar sonrasında AFAD, Kale İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kale Belediyesi drone ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

Alzheimer hastası kadın, evinden 3 km uzakta bulundu, yaşını duyanlar hayrete düştü

28 SAAT SONRA BULUNDU

Çalışmalar sonucunda yaşlı kadın 28 saat sonrasın evinde 3 kilometre uzaklıkta aç ve susuz kalmış bir şekilde bulundu. Öncelikle yaşlı kadının temel ihtiyaçlarını karşılayan ekipler, sağlık ekiplerince yaşlı kadını tedavi için hastaneye gönderdi. Yaşlı kadının yapılan işlemelerde herhangi bir sorunu olmadığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...