Ankara'dan acı haber! Kazaya müdahale ederken başka aracın çarptığı bekçi şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Ankara'dan acı haber! Kazaya müdahale ederken başka aracın çarptığı bekçi şehit oldu

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Ankara'da trafik kazasına müdahalesi sırasında başka aracın çarpması sonucu yaralanan bekçi Halil Kara şehit oldu. Şehit Kara'nın acı haberini Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duyurdu.

Ankara'dan şehit haberi geldi. Trafik kazasına müdahale eden çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara, o esnada başka bir aracın çarpması sonucu kurtarılamadı ve şehit oldu. Konuya ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğünün (EGM) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Erol Ayyıldız'ın taziye mesajı yayımlandı.

Ayyıldız mesajında, Ankara Şehit Bülent Bostanoğlu Polis Merkezi Amirliği kadrosunda görevli çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara'nın, Demetevler Lalegül kavşağındaki trafik kazasına müdahalesi sırasında başka bir aracın çarpması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldığını, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu belirtti.

Ayyıldız, "Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim" ifadesini kullandı.

https://twitter.com/EmniyetGM/status/1722525455872319779

MSB'DEN ŞEHİDE TAZİYE MESAJI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Ankara'da şehit olan bekçi Halil Kara için taziye mesajı yayımlandı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ''9 Kasım 2023 tarihinde şehit düşen kahraman bekçimize Allaht'an rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağolsun'' ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1722569688721305631

TÖREN DÜZENLENDİ

Genç bekçi için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde resmi cenaze töreni düzenlendi. Kara’nın naaşı, törenin ardından gözyaşları arasında cenaze namazı için Ahmet Hamdi Akseki Camii'ne götürüldü. Kara'nın Karşıyaka Mezarlığı'ndaki şehitlikte defnedileceği bildirildi.

Ankara'dan acı haber! Kazaya müdahale ederken başka aracın çarptığı bekçi şehit oldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...