- Sinan Ateş davasının günü belli oldu
23 dakika önce

Sinan Ateş davasının ilk duruşması 1 Temmuz'da yapılacak

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinin davasının ilk duruşması 1 Temmuz'da Ankara'da görülecek. 22 sanık, "tasarlayarak öldürme", "öldürmeye teşebbüs", "suça azmettirme" ve "suça yardım etme" suçlarından yargılanacak.
 - PKK 14 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdı
35 dakika önce

PKK 14 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdı!

Terör örgütü PKK, Tel Rıfat'ta silahlı kadrosuna katmak için 14 yaşındaki bir kız çocuğunu okul çıkışı kaçırdı. Terör örgütü bu yılın başından bu yana en az 25 çocuğu kaçırdı. 
 - AK Partili Çelik'ten, Özel'e emekli tepkisi
44 dakika önce

AK Partili Faruk Çelik'ten, Özgür Özel'e emekli tepkisi: Dünyanın neresinde var?

Özgür Özel'in emeklilere zam için miting yapmaya hazırlanmasına AK Parti Milletvekili Faruk Çelik'ten tepki geldi. Çelik, "Özgür Özel’e bakıyorum da yine popülizm inadına popülizm! Sormak istiyorum; 40 yaşında emeklilik dünyanın neresinde var? Popülizm ile belki iktidar olunur ama iflah olunmaz!" dedi.
 - Hastane randevularında yeni dönem!
1 saat 18 dakika önce

Bakan Koca açıkladı: Hastane randevu sistemi (MHRS) değişti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS'deki yeni sistemi duyurdu. Koca, onaylı randevu sistemine dair "Ertesi gün randevusu olan her hastamız akşam 20.00'ye kadar randevusuna onay verecek ya da gelemeyeceğini belirtecek" açıklamasını yaptı.
 - Günlük 1500 liraya çalışacak işçi bulamıyor
1 saat 34 dakika önce

Günlük 1500 liraya çalışacak işçi bulamıyor

Kahramanmaraş'ta Mustafa Uludağ, tarlasında bin 500 lira yevmiye ile çalıştıracak iş bulamadığı için isyan etti. Uludağ, "Bu arazilerin çoğu bakımsızlıktan kuruyor, traktörler ile sürülecek yerler de değil. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Depremden sonra inşaat sektöründe patlama oldu, oralarda daha çok para aldıklarını öğrendim" dedi.
 - Sohbete dalan döner ustası, hatasının bedelini ağır ödedi
1 saat 59 dakika önce

Gazı açıp sohbete dalan döner ustası çakmağı çakınca hastanelik oldu

Erzurum'da bir restoranda gazı açıp sohbete dalan döner ustası, dikkatsiz davranıp ocağı yakmak için çakmağı çaktığı sırada meydana gelen parlamada ağır yaralandı.
 - İşte yeni mülakat sisteminin detayları
2 saat 32 dakika önce

Yeni mülakat sistemi taslağı ortaya çıktı! İşte tüm detaylar

20 bin atama müjdesinin ardından, yeni mülakat sisteminin taslağı ortaya çıktı. Buna göre adaylar 14 haftalık konudan sorumlu olacak. Mülakatlar kamera kaydına alınacak ve 45 dakika sürecek. Öğretmen adaylarına birer kod verilecek ve heyet tarafından kimlikleri bilinmeyecek. Ayrıca adaylar salondan çıkmadan puanını öğrenecek.
 - Irak ve Suriye'de onlarca terörist öldürüldü
2 saat 44 dakika önce

MSB duyurdu! Irak ve Suriye'de 108 terörist öldürüldü

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde son bir haftada, aralarında sözde yöneticilerin de bulunduğu 108 terörist etkisiz hale getirildi. MSB'nin açıklamasında "Artık sürekli operasyonlar dönemindeyiz." denildi.
 - Yolcu otobüsü şarampole uçtu
3 saat 11 dakika önce

Kayseri-Niğde yolunda yolcu otobüsü şarampole uçtu

Kayseri'nin İncesu ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazada otobüste bulunan 4 kişi yaralandı.
 - Yine bir uçak kazası! Faciadan kıl payı dönüldü
3 saat 12 dakika önce

Yine bir uçak kazası! Faciadan kıl payı dönüldü

Dün İstanbul Havalimanı'ndaki uçak kazasının ardından bugün Corendon Havayolları’nın 9H-TJF tescilli Boeing 737 uçağının #XC1031 Köln - Alanya Gazipaşa inişinde ön tekeri patladı. Tekerin patlaması sonrası uçak ön dikme üzerine indi. Yolcular uçaktan tahliye edildi.
 - Bakan Tekin'den öğretmenlere "Yanınızdayız" mesajı
3 saat 45 dakika önce

Bakan Tekin'den öğretmenlere "Yanınızdayız" mesajı: Hazırladığımız taslak TBMM'ye gelecek

İstanbul'da bir okul müdürünün okuldan atılan öğrencisi tarafından öldürülmesi infial uyandırdı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenlerimizi kimseye ezdirmeyeceğimizi tüm Türkiye'ye duyuruyoruz. Öğretmenlik Meslek Kanunu için hazırladığımız taslak metin de önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisine gelecek. Eğitimcilere yönelik şiddette öngörülen cezalar yüzde 50 oranında artırılmalı" dedi.
 - Usta şoför hamlesiyle felaketi engelledi
3 saat 56 dakika önce

Usta şoför hamlesiyle felaketi engelledi

Hatay'da eşya yüklü tırın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü, yol kenarındaki araçların arasına dalacağı sırada yaptığı hamleyle faciayı engelledi. Korku dolu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 
 - Hastane yolunu kapatıp "Erik dalı" oynadılar
4 saat 2 dakika önce

Galata’da pes dedirten kutlama! Hastane yolunu kesip “Erik Dalı” oynadılar

Galata Kulesi'nin önünde nişan eğlencesi yapan bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçlarla durdurarak “Erik Dalı” şarkısıyla dakikalarca oynadı. O anlar kameralara da yansıdı.
 - Köpeğe kaynar suyla saldırı!
4 saat 12 dakika önce

Köpeğe kaynar suyla saldırı!

Büyükçekmece'de bir sitede hayvanseverlerin baktığı köpeğe kaynar su döküldü. Bakım altına alınan köpeğin yaşayacağı öğrenilirken benzer bir vakanın daha aylar önce gerçekleştiği öğrenildi.
 - Kızını taciz eden genci gözünü kırpmadan öldürdü
4 saat 27 dakika önce

Kızını taciz eden genci gözünü kırpmadan öldürdü! Fotoğraflarıyla şantaj yapmış

Adana'da Mehmet A., kızını fotoğraflarıyla tehdit eden 19 yaşındaki genci av tüfeğiyle öldürdü. Mehmet A. ifadesinde, “Konuşmaya gittik bizi küfrederek evinden kovdu. Bu durumu daha fazla kaldıramadım. Keşke böyle olmasaydı” dedi.
 - İkinci el araç piyasasında 'dublör' tuzağı!
4 saat 41 dakika önce

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu: İkinci el araç piyasasında 'dublör' tuzağı!

Hatay'da bir galeriden ikinci el araç alan müşteriye ekspertizde başka araç, noterde başka araç gösterildi. Satış işleminin ardından oto yıkamacıya giden müşteri, aracın sol tarafında boya olduğunu öğrendiğinde hayatının şokunu yaşadı. Uzmanlar daha önce böyle bir hile yöntemiyle karşılaşmadıklarını söyleyip vatandaşları uyardı. 
 - Vatandaşlar canından bezmişti! Ve düzenleme yayımlandı
4 saat 46 dakika önce

Çok sayıda vatandaşın kâbusu olmuşlardı... Fahri Trafik Müfettişliği düzenlemesi yayımlandı

Son dönemde birçok vatandaşın canını yakan Fahri Trafik Müfettişleri ile ilgili yeni bir karar alındı. İçişleri Bakanlığı'nın Fahri Trafik Müfettişleri'ne ilişkin düzenlemeleri içeren yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. 70 yaş sınırının geldiği Fahri Trafik Müfettişlerinin keyfi ceza yazmaları ya da bir yıl boyunca işlem yapmamaları durumunda görevleri son bulacak.
 - Buraya gelen kayboluyordu...'Yolu bilmeyen gelmesin' levhası
4 saat 57 dakika önce

Buraya gelen kayboluyordu... Kafa karıştıran levha değiştirildi

Balıkesir'de Ören Altınyol Kavşağın'daki kafa karıştıran levha değiştirildi, vatandaş kaybolmaktan kurtuldu. Akçay'dan gelip Burhaniye'ye gidecekleri Eczacı Rasim Caddesi'ne yönlendiren levhanın değiştirilmesi sonrası vatandaşlar belediyeye teşekkür etti. 
 - Bakan Tekin'den tüm siyasi partilere çağrı
5 saat 14 dakika önce

Bakan Tekin'den tüm siyasi partilere çağrı: Gelin birlikte 'dur' diyelim

Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından vurulan İbrahim Oktugan'ın ardından konuşan Bakan Yusuf Tekin, "Bu tür vahşet ve şiddet olaylarına karışanların gerekli cezayı alması için Bakanlık olarak bu işin peşini bırakmayacağız" dedi. Tekin ayrıca, "Şiddete dur’ demek ve faillerin en ağır cezayı almalarını sağlamak için Öğretmen Meslek Kanunu’na ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifini Meclis gündemine en kısa zamanda getireceğiz" deyip tüm siyasi partilere çağrıda bulundu.
 - Okuldaki vahşetin en net görüntüleri!
5 saat 15 dakika önce

Okul müdürünün öldürüldüğü anlar kamerada

İstanbul Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan, okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrencisinin silahlı saldırısıyla hayatını kaybetti. Öğrenci tutuklanırken cinayet anının da görüntüleri ortaya çıktı. 
 - Meteoroloji'den son dakika uyarısı!
5 saat 39 dakika önce

Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Kış geri dönüyor, sıcaklıklar çakılacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı son hava tahmin raporuna göre, hava sıcaklığı batı kesimlerde 4 dereceye kadar düşecek, doğu kesimlerde ise 5 dereceye kadar artacak. Yağışlar ise bugün batı kesimlerde, cumartesi günü ise yurt genelinde etkili olacak. 
Sona Git