Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bakan Yerlikaya duyurdu! 53 FETÖ şüphelisi yakayı ele verdi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından son iki haftada gerçekleştirilen operasyonlarla 53 FETÖ şüphelisinin yakalandığını duyurdu.

Kaydet
a- | +A

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat ve Uşak’ta son iki haftada FETÖ’ye yönelik operasyonlar yapıldı.

BAKMADAN GEÇME
Bakan Yerlikaya açıkladı: Balçova saldırısında yaralanan polislerin durumu iyi
HABER

Bakan Yerlikaya açıkladı: Balçova saldırısında yaralanan polislerin durumu iyi

53 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Jandarma tarafından düzenlenen operasyonlar ile 53 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin FETÖ’nün güncel yapılanması içerisinde faaliyet gösterdikleri, ankesörlü telefonlarla örgüt içindeki şahıslarla haberleşmeyi sürdürdükleri, sözde yardım kuruluşlarına finans sağladıkları ve sosyal medyada FETÖ’nün propagandasını yaptığı tespit edildi.

40 KİŞİ TUTUKLANDI

53 şüpheliden 40’ı tutuklanırken diğer şüphelilerin işlemleri ise sürüyor. Ayrıca gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal de ele geçirildi.

https://x.com/AliYerlikaya/status/1965634062623646138

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.