Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nden 'kimsesiz 250 çocuk' iddiasına yalanlama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nden 'kimsesiz 250 çocuk' iddiasına yalanlama

GÜNDEM Haberleri

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 'depremden etkilenen bölgelerden getirilen kimsesiz 250 çocuğun bulunduğu' iddiasına ilişkin açıklama yaptı. Hastane yönetimi, iddianın gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde "depremden etkilenen bölgelerden getirilen kimsesiz 250 çocuğun bulunduğu" iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

"HABERLER TAMAMEN ASILSIZ VE GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

Hastanenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hastanemizde depremden etkilenen bölgelerden getirilen kimsesiz 250 çocuğun bulunduğuna dair haberler tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır. Hastanemizde deprem bölgesinden getirilen yaralılar için kıyafet, çocuk bezi, gıda ve benzeri ihtiyaçların olduğu yönündeki paylaşımlar asılsızdır. Resmi hesaplar dışında yapılan duyuru ve haberlere itibar edilmemesi kamuoyuna saygıyla duyurulur."

DEPREMDE SON DURUM

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremde son açıklamalara göre 8 bin 574 kişi hayatını kaybetti, 49 bin 133 kişi ise yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin vurduğu 10 ilde 3 aylık OHAL ilan edildiği açıkladı, okulların tatil süresi ise uzatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...