- Buraya gelen kayboluyordu...'Yolu bilmeyen gelmesin' levhası
33 dakika önce

Buraya gelen kayboluyordu... Kafa karıştıran levha değiştirildi

Balıkesir'de Ören Altınyol Kavşağın'daki kafa karıştıran levha değiştirildi, vatandaş kaybolmaktan kurtuldu. Akçay'dan gelip Burhaniye'ye gidecekleri Eczacı Rasim Caddesi'ne yönlendiren levhanın değiştirilmesi sonrası vatandaşlar belediyeye teşekkür etti. 
 - Bakan Tekin'den tüm siyasi partilere çağrı
50 dakika önce

Bakan Tekin'den tüm siyasi partilere çağrı: Gelin birlikte 'dur' diyelim

Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından vurulan İbrahim Oktugan'ın ardından konuşan Bakan Yusuf Tekin, "Bu tür vahşet ve şiddet olaylarına karışanların gerekli cezayı alması için Bakanlık olarak bu işin peşini bırakmayacağız" dedi. Tekin ayrıca, "Şiddete dur’ demek ve faillerin en ağır cezayı almalarını sağlamak için Öğretmen Meslek Kanunu’na ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifini Meclis gündemine en kısa zamanda getireceğiz" deyip tüm siyasi partilere çağrıda bulundu.
 - Okuldaki vahşetin en net görüntüleri!
51 dakika önce

Okul müdürünün öldürüldüğü anlar kamerada

İstanbul Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan, okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrencisinin silahlı saldırısıyla hayatını kaybetti. Öğrenci tutuklanırken cinayet anının da görüntüleri ortaya çıktı. 
 - Meteoroloji'den son dakika uyarısı!
1 saat 15 dakika önce

Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Kış geri dönüyor, sıcaklıklar çakılacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı son hava tahmin raporuna göre, hava sıcaklığı batı kesimlerde 4 dereceye kadar düşecek, doğu kesimlerde ise 5 dereceye kadar artacak. Yağışlar ise bugün batı kesimlerde, cumartesi günü ise yurt genelinde etkili olacak. 
 - "Biz aramadan istifa ettireceksiniz"
1 saat 18 dakika önce

CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarına Özel'den sert tepki: Biz aramadan istifa ettirin

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in yeğenini belediyede müdür yapması tepki çekti. Dün konuyla ilgili konuşan CHP lideri Özgür Özel bütün belediyelere seslenerek, "Ben bilmiyor muydum bir belediyenin IT departmanında kardeşimi işe almak. Bizde öyle bir şey yok. Varsa öyle bir şey istifa ettirecekler. Gökhan Zeybek'in aramasına gerek kalmadan bu işi yapmasınlar vazgeçsinler." dedi.
 - "Refah'a saldırı kapsamlı olursa..."
1 saat 26 dakika önce

Refah ve Gazze'de son durum... Biden'dan Netanyahu'ya uyarı: İsrail kapsamlı bir saldırıyla Refah'a girerse...

İsrail, 1,5 milyon Filistinlinin sıkıştığı Refah'a harekât başlatınca, ABD ağır bombaların sevkiyatını durduracağını açıklamıştı. Dün ABD Başkanı Biden'dan da İsrail'in Refah'a yönelik kara saldırısına ilişkin açıklama geldi. Biden, "Eğer Refah'a girerlerse, henüz (kapsamlı bir saldırıyla) girmediler, eğer girerlerse o zaman Refah'ta ve diğer şehirlerde kullanılan silahları göndermeyeceğimi açıkça belirttim." diye konuştu. İşte Refah ve Gazze'den son dakika haberleri...
 - Bir anlık hata, ikisinin de canına mal oldu
1 saat 34 dakika önce

Otomobile çarpan motosiklette bulunan 2 genç hayatını kaybetti

Denizli’de hatalı sollama yaptığı esnada önüne çıkan otomobile arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ile arkadaşı, hayatını kaybetti. Öte yandan motosikletin çarptığı otomobildeki yolcu, şans eseri cep telefonuyla kaza anını kayda aldı.
 - Halkanın son ismi Umut Ayaz oldu! Adamlarıyla yakalandı
1 saat 54 dakika önce

Halkanın son ismi Umut Ayaz oldu! Adamları ile birlikte yakalandı

Güvenlik güçlerimizin çetelerle mücadelesi devam etti. Halkanın son ismi ise Umut Ayaz oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonlara ilişkin detayları paylaştı. Hepsi birden yakalandı, işte görüntüler...
Gündem - Gündem
2 saat 25 dakika önce

Malatya beşik gibi sallandı, depremler peş peşe geldi! AFAD ilk verileri paylaştı

Deprem bölgesinden korutan haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Malatya'da deprem oldu, AFAD ilk verileri duyurdu. Ardahan, Kütahya ve Bingöl'deki artçı sarsıntılar vatandaşları paniğe soktu.
 - 186 gün süren soruşturmalar 50 güne düştü
3 saat 41 dakika önce

Bakan Tunç vekilleri bilgilendirdi: 186 gün süren soruşturmalar 50 güne düştü

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyelerine, kadın-erkek fırsat eşitliğini sağlamak için, uyguladıkları politika ve faaliyetler ile yargı alanındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Gündem - Gündem
3 saat 55 dakika önce

AK Parti milletvekili Mehmet Sait yaz: CHP'nin genelinde var

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan’ın İslamiyet’e hakaret dolu sözleri için, “CHP’nin kodlarında olanı itiraf etti” açıklamasını yaptı.
 - "Zulüm arıyorsan CHP tarihine bak"
4 saat 9 dakika önce

İslamiyet'e dil uzatan Umut Akdoğan'a öfke: Zulüm arıyorsan CHP tarihine bak

Tarihçi yazar Ahmet Şimşirgil “Tuncelili olan bu kişi, milletin kürsüsünden İslamiyet’e iftira etmeyi bırakıp CHP’nin 1938’de Tunceli’de kendi dedelerine yaptığı katliamları anlatsın. Katliamı uzakta değil CHP’de arasın” dedi. Sosyolog Prof. Dr. Bedri Gencer, Akdoğan’ın, ‘1.400 senelik zulüm’ demekle yanlış uygulamaları eleştirmenin ötesinde bizzat İslam dinine ve Müslümanlara saldırdığını, bu sözler hakkında dava açılması gerektiğini söyledi.
 - Konya, Muğla ve İzmir’de gövde gösterisi!
4 saat 35 dakika önce

TSK, bu ay üç büyük tatbikat icra edecek! Konya, Muğla ve İzmir’de gövde gösterisi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), mayıs ayı içerisinde Denizkurdu, Uluslararası Anadolu Ankası ve EFES-2024 olmak üzere üç büyük tatbikat icra ediyor.
 - Türk ambargosu dünyaya yayılabilir!
4 saat 51 dakika önce

Türk ambargosu dünyaya yayılabilir! Gözler Batı ülkelerine çevrildi

Milletlerarası hukuk uzmanı Doç. Dr. Erkiner: Ankara, attığı adımlarla ciddi liderlik sergiledi. Diğer ülkeler tarafından takip edilirse, tek başına bırakılmaz ise yapılanların bir etkisi olur.
Gündem - Gündem
7 saat 53 dakika önce

Hakkari-Çukurca yolu ulaşıma kapandı!

Hakkari-Çukurca kara yolu, dağdan düşen kaya parçaları nedeniyle kapandı. Bu sırada yoldan geçen kamyonet, kaya parçalarının arasında kaldı.
 - Adalet Bakanı devreye girdi! Akıbeti belli oldu
8 saat 10 dakika önce

Köpeğinin ölümüne sebep olan komşusunu arabasının arkasına bağlayıp sürüklemişti, tutuklandı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'nın Kaş ilçesinde, köpeğinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle tartıştığı komşusunu halatla otomobilin arkasına bağlayarak sürükleyen kişinin tutuklandığını duyurdu.
 - Akdeniz'de deprem oldu! Türkiye'de 5 il etkilendi
9 saat 27 dakika önce

Akdeniz'de deprem oldu! Türkiye'de 5 il etkilendi

Akdeniz'de 3,8 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem başta Muğla olmak üzere 5 ili etkiledi. AFAD ve Kandilli, depreme ilişkin verileri açıkladı.
 - Belediyenin raporu ağızları açık bıraktı
10 saat önce

Minik kız parktaki çukurda can vermişti! İBB'nin raporu ağızları açık bıraktı

İBB'ye bağlı parktaki çukura düşerek can veren 5 yaşındaki Edanur'un ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. İBB ise tahkikatı tamamladığını duyurarak kusuru tespit edilen 4 kişinin ihracını istedi. Ayrıca Ağaç AŞ personelinin, İBB Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bilgi vermeden işlem yaptığı tespit edildi.
 - Dev kayalar karayolunu kapattı! Araç tam ortasında kaldı
10 saat 32 dakika önce

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı

Hakkari-Çukurca karayolu, dev kayaların düşmesi sonucu ulaşıma kapandı. Bir araç ise kayaların arasında kaldı.
 - Kayıp yaşlı kadını uçurumun dibinde ölü buldular
10 saat 33 dakika önce

Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde öğle saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamayan yaşlı kadın, yaklaşık 300 metrelik uçurumda ölü bulundu.
 - Domuz çiftliği iddiası olay oldu! Açıklama geldi
11 saat 12 dakika önce

Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 'lisanslı domuz çiftlikleri' iddiasını yalanladı

 Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından kentte lisanslı domuz çiftliklerinin faaliyet gösterdiği iddiaları yalanlandı.
Sona Git