Bir garip cenaze hikayesi: Amcam zannettik kadın çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bir garip cenaze hikayesi: Amcam zannettik kadın çıktı!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da teşhis edilmeden alınan cenaze başkasına ait çıktı. Cenaze yıkama sırasında vefat eden amcasının cenazesi yerine bir kadın cenazesi gören adam hayatının şokunu yaşadı.

Adana'da böbrek hastası Mahmut Paşa Gümüş, 63 yaşında Seyhan Devlet Hastanesi'nde dün sabaha karşı hayatını kaybetti. Gümüş ailesi, yaşlı adamın cenazesini son görevlerini yapmak için hastane morgundan alıp merkez Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'na götürdü.

Bir garip cenaze hikayesi: Amcam zannettik kadın çıktı!

CENAZE YIKANACAĞI SIRADA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Mahmut Paşa Gümüş'ün yeğeni Veysel Gümüş (45), amcasının cenazesini yıkamak için ceset torbasını açtığı sırada ceset torbasının içerisinde amcası yerine bir kadın olduğunu fark etti.

Olayın üzerine Veysel Gümüş ve yakınları hastaneyi arayarak, tanımadıkları kişinin cenazesini morga geri götürdü.

Gümüş ailesinin teşhis etmeden aldıkları cenazenin Nurşen Yıldız'a ait olduğu ortaya çıktı. Gümüş ailesi bu sefer doğru cenazeyi alarak hastaneden ayrıldı.

NİYE TEŞHİS ETMEDEN ALIYORSUNUZ?

Bu sırada cenaze aracının sürücüsünün aileyi, ‘Niye teşhis etmeden cenaze alıyorsunuz’ deyince şoför ile aile üyeleri arasında tartışma yaşandı. Tartışma güvenlik güçlerinin araya girmesiyle sonlandı.

AMCAM ZANNETTİK

Veysel Gümüş, “Buradan cenazeyi almaya geldim ve görevliye evrakı verip amcamın cenazesini aldım. Cenazeyi Buruk Mezarlığı’nda yıkamaya götürdüğümüzde fark ettik ki aldığımız cenaze bir kadına ait. Amcam zannettik, kadın çıktı. Ben hayatımda ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. O kadının ailesi de burada cenazeyi bekliyor ama cenaze ortada yok. O kadının cenazesini getirdik kendi cenazemizi aldık” ifadelerini kullandı.

Bir garip cenaze hikayesi: Amcam zannettik kadın çıktı!

ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM

Gümüş, şikayetçi olacağını belirtti ve “Ben hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Şuanda herkes Buruk Mezarlığı’nda bizi bekliyor. Herkes şok oldu. Ben böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Bu konu hakkında da şikayetçi olacağım” dedi.

Mahmut Paşa Gümüş’ün cenazesini alan aile yakınları Buruk Mezarlığı’na götürerek cenazeyi defnetti.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...