DHKP-C'nin sözde Türkiye sorumlusu Gülten Matur, tutuklanarak cezaevine gönderildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
DHKP-C'nin sözde Türkiye sorumlusu Gülten Matur, tutuklanarak cezaevine gönderildi

GÜNDEM Haberleri

Dün İstanbul'da yakalanan terör örgütü DHKP-C'nin sözde Türkiye sorumlusu Gülten Matur, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı ve polisin ortak operasyonuyla İstanbul'da yakalanan terör örgütü DHKP/C'nin sözde "Türkiye sorumlusu" Gülten Matur, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

MİT Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile ortak yürütülen istihbarat çalışmaları sonucunda yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalanan terörist Matur'un İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

"Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Matur, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyede savcılığa çıkarılan şüpheli Matur, tutuklama talebiyle hakimliğe gönderildi.

Matur, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Terör örgütünün sözde Türkiye sorumlusu olan Matur, MİT Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün dün gerçekleştirdiği ortak operasyonla İstanbul'da yakalanmıştı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...