Diyarbakır’da kum ocağında göçük! Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde acı bir haber geldi. İlçede yapımı devam eden bir kum ocağı inşaatında meydana gelen göçükte 1 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi ise yaralandı.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Kırsal Güzel Mahallesi’ndeki kum ocağında bugün 14:00 sıralarında göçük meydana geldi.

İhlas Habe Ajansı'nın haberine göre; yapımı devam eden kum ocağında göçük sonrası istinat duvarı işçilerin çalıştığı esnada üzerine çöktü. O sırada çalışma yapan 5 işçiden amca çocuğu olduğu öğrenilen Abdullah ve Ahmet Güngör göçük altında kaldı.

3 kişi ise son anda kurtuldu. Çevrede çalışan işçilerin ihbarı üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

3 SAAT SONRA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Göçük altında kalan Ahmet Güngör kentteki hastaneye kaldırılırken, ekiplerin 3 saatlik çalışması sonucu Abdullah Güngör’ün (35), cansız bedeni çıkarıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen Abdullah ve Ahmet Güngör’ün yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...