Esenyurt'ta yürekleri ağza getiren olay! Kamyonetin ihmali 10 yaşındaki çocuğu canından ediyordu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Esenyurt’ta kaldırımda okul servisi bekleyen 10 yaşındaki çocuğa, seyir halindeki kamyonetin açık unutulan kasa kapağı çarptı. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Küçük çocuk ise olayı sıyrıklarla atlattı.

Esenyurt'un Şehitler Mahallesi'nde geçtiğimiz cuma günü sabah saatlerinde kaldırımda servis bekleyen 10 yaşındaki Elif Bolat’a sokağa giren kamyonetin açık kalan kasasının kapağı çarptı. Bolat, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, o anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Görüntülerde kaldırımda bekleyen Bolat’a arka kapağı açık şekilde ilerleyen kamyonetin kasa kapağının çarptığı ve çocuğun yere düştüğü anlar yer aldı.

Yaşanan kazayla ilgili olarak çocuğun abisi Berkay Bolat, “Kardeşim servise binecekti kaldırımdaydı. Kamyonetin kapağı açılmış bir şekilde. Kardeşime çarptı kaldırımda. Hiçbir şey anlamadık. Bu gibi olaylar da çok oluyor zaten. Bunun sorumluluğunu almak gerekiyor. Şikayetçi olmadık. Çarpan kişi gelip özür diledi. Kardeşimin durumu çok şükür iyi. Bizim başımıza geldi. Herkes tedbirli olsun. Kamyoneti olanlar, arabaları olanlar dikkatli olsun. Dışarıdaki çocuklar da dikkatli olsun. Bizim başımıza geldi. Başkasının başına gelmesin” dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...