Fatih Portakal’dan ‘Altılı Masa’ itirafı: Bizi aslında uyutmuşlar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal, 14-28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında dağılan 'Altılı Masa'yla ilgili “Bizi Altılı Masa diye aslında uyutmuşlar. Bu yürüyebilecek bir proje değilmiş. Muhalefetin ne kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu gördük” ifadelerini kullandı.

Sözcü TV'de ana haber bültenini sunan Fatih Portakal, 14-28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yenilgiye uğrayan 'Altılı Masa’ya sert eleştirilerde bulundu.

Muhalefetin pamuk ipliğine bağlı olduğunu belirten Portakal, 'Altılı Masa'nın aslında yürütülebilecek bir proje olmadığını savundu.

"BİZİ ALTILI MASA DİYE ASLINDA UYUTMUŞLAR"

İYİ Parti'nin masayı devirmesiyle başlayan süreci eleştiren Portakal, "Bizi Altılı Masa diye aslında uyutmuşlar" dedi.

Portakal’ın açıklamaları şöyle:

"Seçimlerin sonucu bize aslında şunu da gösterdi. Bizi Altılı Masa diye aslında uyutmuşlar. Bu yürüyebilecek bir proje de değilmiş. Ve seçimin sonrasında Altılı Masa'daki eski dostların düşman olmasa bile iyi gözle bakmadıklarını gördük."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...