Fındık toplarken kurşunların hedefi oldular

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Fındık toplarken kurşunların hedefi oldular

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun'da fındık toplayan işçiler kurşunların hedefi oldu. Mola vere işçilerden 13 yaşındaki çocuk ile babaannesi bacağından vurularak yaralandı. Ateş edeni göremeyen işçiler jandarmaya haber verdi.

Samsun'da fındık toplayan işçiler dehşet dolu dakikalar yaşadı. Molada bulunan 13 yaşındaki çocuk ile babaannesi, bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Samsun'da fındık toplarken tüfekle açılan ateş sonucu 1'i çocuk 2 kişi yaralanarak hastanelik oldu. Olay, Samsun'un Canik ilçesi Gökçepınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fındık toplarken mola verip bahçede dinlenen işçiler yoğun bir silah sesi ile irkildiler.

Bu sırada tüfekle açılan ateş sonucu 13 yaşındaki Yiğit T. ile babaannesi Gülsevin T. (59) bacaklarından vurularak yaralandılar. Yiğit T. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Gülsevin T. ise Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İşçiler silah sesi duyduklarını ancak ateş edeni görmedikleri söylediler. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...