Gazi Üniversitesi eski çalışanları hakkında gözaltı kararı

Gazi Üniversitesi eski çalışanları hakkında gözaltı kararı

GÜNDEM Haberleri

Ankara C.Başsavcılığı Terör suçları soruşturma bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; Fetö/Pdy terör örgütü ile irtibatlı ve iltisaklı oldukları tespit edilen bir çoğu daha evvel yayınlanan KHK'lar kapsamında ihraç edilmiş bulunan Gazi üniversitesi eski çalışanı 19 şüpheli şahıs hakkında gözaltı kararı verildi. Şüpheliler hakkında adli işlemler devam etmekte olduğu öğrenildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre, soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY ile irtibatlı ve iltisaklı oldukları tespit edilen Gazi Üniversitesi eski çalışanı 19 şüpheli hakkında gözaltın kararı verildi. Bu kişilerin, daha önce kurum tarafından FETÖ şüphesi nedeniyle ihraç edildiği belirtildi. Yapılan operasyonlarda 10 kişinin gözaltına alındığı belirtilirken, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Savcılıktan açıklama

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatlı ve iltisaklı oldukları tespit edilen ve bir çoğu KHK'lar kapsamında ihraç edilmiş bulunan Gazi üniversitesi eski çalışanı 19 şüpheli şahıs hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Şüpheliler hakkında adli işlemler devam etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...