Gaziantep'te büyük tehlike! Tarla yangını Doğalgaz Dağıtım Merkezi'ne ilerliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 3.5 saat önce başlayan tarla yangını rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. 7 bin dönümlük tarla kül olurken, alevlerin Doğalgaz Dağıtım Merkezi'ne doğru ilerlemesi korkutuyor. Ekipler yangını kontrol altına almak için mücadele ediyor.

İslahiye ilçesi Beyler Mahallesi'nde bulunan bir buğday tarlasında saat 14.00 sıralarında başlayan yangında 7 bin dönümü aşkın buğday tarlası kül olurken, alevler rüzgarın da etkisiyle hızla yayılıyor.

ALEVLER DOĞALGAZ DAĞITIM MERKEZİNİ TEHDİT EDİYOR

Alevler, İslahiye Organize Sanayi Bölgesi'nin doğalgaz ihtiyacını karşılayan ve bölgede bulunan Doğalgaz Dağıtım Merkezi'nin bulunduğu bölgeye doğru ilerliyor.

Tehdit altında bulunan Merkez'in alevlerin ulaşmaması için çalışma yürüten ekipler, yangının önünü keserek kontrol altına almaya çalışıyor.

ÇOK SAYIDA EKİP MÜDAHALE EDİYOR

İslahiye Kaymakam Mustafa Anteplioğlu, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, yangının başladığı ve dağıtım merkezinin bulunduğu bölgede inceleme yaparak ekipleri yönlendiriyor.

Bölgede bulunan birçok itfaiye ekibi ve iş makinesinin bölgeye yönlendirildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...