Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İki ilde uyuşturucu operasyonu! 3 şüpheli gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin ve Erzurum’da uyuşturucu operasyonu yapıldığını duyurdu. Operasyonlarda yabancı uyruklu 3 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Kaydet
a- | +A

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mersin ve Erzurum'da uyuşturucu operasyonu yapıldığını açıkladı. Yerlikaya, yabancı uyruklu 3 şüphelinin de gözaltına alındığını bildirdi.

ÖNERİLEN HABERLER
Kırmızı bültenle aranan 7 şüpheli yakalandı
GÜNDEM

Kırmızı bültenle aranan 7 şüpheli yakalandı

Yerlikaya'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Mersin ve Erzurum’da yaptığımız uyuşturucu operasyonlarımızla;

Erzurum’da 224,5 kg metamfetamin ile Mersin’de 223 kg skunk uyuşturucu maddesi ele geçirerek, insanlara arz edilmesini ve toplum sağlığına zarar vermesini engelledik.

Yabancı uyruklu 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımız ile Mersin ve Erzurum Emniyet Müdürlüklerimiz koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu operasyonlar düzenledik.

Bizim bütün mücadelemiz, bir insanlık suçu olan uyuşturucudan, başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı korumak.

Emeği geçenleri tebrik ediyorum."

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.