İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den İmamoğlu kararına fotoğraflı mesaj!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den İmamoğlu kararına fotoğraflı mesaj!

GÜNDEM Haberleri

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis kararının ardından sosyal medya hesabından"Kul kurar, kader gülermiş" dediği bir mesaj yayınlayarak İmamoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.

4 Kasım 2019’daki "31 Mart seçimini iptal ettirenler ahmaktır" sözleri nedeniyle iddianame hazırlanan ve YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 yıl 7 ay hapis cezası aldı.

Ancak karar istinaf mahkemesi ve Yargıtay süreçleri de tamamlandıktan sonra kesinleşecek.

KARARIN ARDINDAN BİR ARAYA GELDİLER

Öte yandan İstanbullu'ları Saraçhane'ye davet eden Ekrem İmamoğlu, kararın açıklamasının ardından İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile bir araya geldi.

Akşener görüşmenin ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Kul kurar, kader gülermiş' ifadelerini kullandığı bir fotoğraf paylaştı.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den İmamoğlu kararına fotoğraflı mesaj!

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ALMANYA ZİYARETİNİ İPTAL ETTİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İmamoğlu'nun cezasının belli olmasının ardından Almanya ziyaretini iptal ederek yurda dönme kararı aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...