Kimse umurlarında olmadı! Motosikletlilerden trafikte tehlikeli hareketler

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Başakşehir'de bir grup motosikletlinin tehlikeli yolculuğu tepki çekti. Motosikletliler hem araçların geçişine izin vermedi hem de tek tekerlek üzerinde yolculuk yaparak trafik güvenliğini tehlikeye attı.

Başakşehir'in Bahçeşehir Mahallesi'nde bir grup motosikletli yan yana seyrederek arkadan gelen araçların geçişine izin vermedi. Bu sırada bir motosikletli tek tekerlek üzerinde giderek akrobasi hareketleri yaptı. Hem kendilerini hem de trafiktekileri tehlikeye atan motosikletlilere diğer sürücülerden de tepki geldi.

O ANLAR KAMERALARDA

Motosikletlilerin tepki çeken hareketleri vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde caddede yan yana dizilen motosikletlilerin diğer araçların geçişine izin vermediği ve tek tekerlek üzerinde yolculuk yaptığı görüldü.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...