Mardin’de PKK’ya darbe: 17 şüpheli gözaltına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mardin’de PKK’ya darbe: 17 şüpheli gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Terörle mücadele hız kesmeden devam ediyor. Güvenlik güçleri Mardin’de terör örgütü PKK üyelerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.

Güvenlik güçleri terör örgütlerinin güncel yapılanmalarına yönelik operasyonlarında aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Mardin ve 7 ilçesinde terör örgütü PKK/KCK üyelerine yönelik harekete geçildi.

17 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

İhlas Haber Ajansı’nda yer alan habere göre; Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Mardin merkez, Derik, Kızıltepe, Dargeçit, Savur, Ömerli, Nusaybin ve Artuklu ilçelerinde terör örgütü üyesi olduğu, örgüte yardım ve yataklık ettiği ve terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik 19 farklı adreste yapılan eş zamanlı adli operasyon neticesinde 17 şahıs gözaltına alındı.

ADLİ İŞLEMLERE BAŞLANDI

 Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 17 şüpheli hakkında adli işlemlere başlandı.

Mardin’in terör ve terör örgütünün kalıntılarından tamamen temizlenmesine yönelik bölgedeki operasyonların aralıksız devam edeceği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...