Markette iğrenç taciz anbean kamerada! Kadını kıyafetinin altından cep telefonuyla çeken kişi komiser çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Kağıthane'de bir markette iğrendiren bir taciz olayı yaşandı. Anbean güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, tacizci şahsın, kadının market reyonuna eğildiği sırada telefonu eteğinin altına tuttuğu ve görüntü aldığı görüldü. Marketteki tacizcinin komiser olduğu ortaya çıktı ve ekiplerin harekete geçmesiyle çıkarıldığı mercilerce tutuklandı.

İstanbul  mide bulandıran bir olay yaşandı. Market sapığının kadını taciz ettiği anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Polis ekipleri, Kağıthane'deki bir markette reyondaki ürünleri inceleyen kadının cep telefonuyla görüntüsünü çektiği iddia edilen S.E'yi gözaltına aldı. Kadını taciz eden S.e'nin komiser olduğu ortaya çıktı. 

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece ''özel hayatın gizliliğini ihlal etmek'' suçundan tutuklandı.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...