Marmaray'da 2 günde 2 kişi intihar etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Marmaray'da 2 günde 2 kişi intihar etti

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Marmaray'ın Üsküdar istasyonunda saat 10.03'te erkek bir vatandaş raylara atlayarak intihar etti. Seferler, Sirkeci-Üsküdar arasında tek hattan yapılıyor.

Marmaray'ın Üsküdar durağında sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Erkek bir vatandaş, saat 10.03'te Marmaray istasyona yanaşırken raylara atlayarak intihar etti. İstasyona yanaşan trenin çarptığı şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ekiplerin olay yerinde yaptıkları çalışmanın ardından şahsın cesedi cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İstasyonda bulunan vatandaşlar büyük panik yaşarken, kahreden olayın ardından Marmaray sefeleri Sirkeci-Üsküdar arasında tek hat olarak işletiliyor.

SEFERLER TEK HATTAN YAPILIYOR

Marmaray'dan yapılan açıklamada "Marmaray Üsküdar istasyonunda saat 10.03'te meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Sirkeci-Üsküdar arası tek hat işletilmekte, Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/Marmaraytcdd/status/1737369892880298305

2 GÜNDE 2 KİŞİ

Öte yandan Marmaray'ın Suadiye istasyonunda dün saat 10.15’te bir kişi kendisini raylara bırakarak intihar etmişti.

Yaşanan olay nedeniyle seferleri aksayan Marmaray, "Suadiye istasyonunda saat 10.15 sıralarında meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Erenköy-Maltepe arası tek hat işletildiğinden #Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır" ifadelerine yer verilmişti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...