Mevlüt Çavuşoğlu “TRT World Forum 2022”nin İkinci Gün Açılış Konuşmasını Yapacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mevlüt Çavuşoğlu “TRT World Forum 2022”nin İkinci Gün Açılış Konuşmasını Yapacak

GÜNDEM Haberleri

 “Geleceği Şekillendirmek: Belirsizlikler, Gerçekler ve Fırsatlar” temasıyla bu yıl altıncısı gerçekleşen “TRT World Forum”un ikinci gününde açılış konuşmasını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yapacak.   

Bu yıl altıncısı düzenlenen, 40 ülkeden 100’e yakın uluslararası bilinirliği olan konuşmacının katıldığı TRT World Forum 2022’nin ikinci gün açılış konuşmasını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yapacak.  Açılış konuşması, Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center'da saat 10.00’da başlayacak.

Etkinliğin ilk gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy açılış konuşması yaptı. Programın ilk gününde “Dünyayı Besleyebilmek: Kriz Zamanlarında Küresel Gıda Güvenliğini Sağlamak”, “Dezenformasyon: Dijital Çağda Hakikati Savunmak” ve “Enerji Krizi ve İklim Değişikliği: Krizi Fırsata Dönüştürmenin Zamanı Geldi mi?” panelleri gerçekleşti. 

Açılış konuşmasını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yapacağı etkinliğin ikinci gününde ise  “Dijitalleşme: Kamu Yayıncılığı için Cazip Bir Süreç mi?”, “İnsanlığın Ötesinde: Küresel Göç Krizi”, “Rusya-Ukrayna Savaşı: Alınan Dersler”, “Cephelerden Bildirmek: Savaşın Gölgesinde Gazetecilik” konuları alanında uzman konuklar tarafından ele alınacak.  

TRT World Forum 2022’ye kayıt olmak, etkinlik hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak ve canlı takip etmek için: http://www.trtworldforum.com

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...