Milli Savunma Bakanlığı'nın Sarıkamış Harekatı paylaşımına beğeni yağmuru

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sarıkamış Harekatı'nın 108. yıl dönümünde 90 bin şehit yurdun birçok noktasından gelen vatandaşlarla Sarıkamış'ta anılırken Milli Savunma Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan anlamlı paylaşım çok beğenildi. Sosyal medya hesabından yayımlanan videoya kısa sürede çok sayıda beğeni geldi.

1914'te Sarıkamış'ta şehit olan binlerce askerimiz harekatın 108'inci yıl dönümünde de unutulmadı. Türkiye'nin dört bir yanından Kars Sarıkamış'a gelen vatandaşlar burada anma törenine katıldı ve eksi 12 derecede Türk bayraklarıyla yürüyüş düzenledi.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan da anlamlı paylaşım yapıldı. MSB tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Onlar ki vatan uğruna ‘ben de varım’ diyenlerdir. Onlar ki keskin soğuğa karşı mücadeleden geri durmayanlardır. Onlar ki kahramanlıklarıyla her zaman gurur duyduğumuz şanlı ecdadımızdır! Sarıkamış şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz”.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...