Pendik'te çöken yol nedeniyle iki apartman tedbir amaçlı boşaltıldı: Kazı çalışmaları sürüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Pendik’te dün bir yolda çökme meydana gelmişti. Çökmenin yaşandığı sokak üzerinde bulunan iki apartman Pendik Belediyesi tarafından tedbir amacıyla boşaltıldı. Çökmenin meydan geldiği yolda iş makineleriyle kazı çalışmalarına devam ederken sokağın giriş çıkışları güvenlik amaçlı şeritle kapatıldı.

Dün akşam saatlerinde Pendik'te korkulu dakikalar yaşandı. Kavakpınar Mahallesi Birader Sokak’ta  yol çökünce mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis, İGDAŞ ve Pendik Belediyesi ekipleri sevk edildi ve trafiğe kapatılan sokakta güvenlik önlemleri alındı. Sokakta doğalgaz ve elektrik tedbir amacıyla kesildi.

2 APARTMAN TEDBİR AMAÇLI BOŞALTILDI

Sokak üzerinde bulunan 4 ve 5 katlı iki apartman Pendik Belediyesi tarafından tedbir amacıyla boşaltıldı. Çökmenin meydana geldiği sokakta iş makineleri ile dün başlanan kazı çalışmalarına bugün de devam edildiği görüldü. İş makinesi yolda kazı yaparken sokağın girişleri önlem amacıyla şerit çekilerek kapatıldı.

'SANKİ ARABALARI EVİN İÇİNDEN SÜRÜYORLAR'

Tedbir amacıyla apartmanı tahliye edilen mahalle sakini Morgül İlçi, “Bütün arabalar, servisler, tırlar buradan geçiyor. Sanki arabaları evin içinde sürüyorlar. Biz de buradaki pembe binadayız. Kimisi otele gitti, kimisi başka yere gitti. Ben kızıma gittim” dedi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...