Piyasa değeri 2 milyon TL... Piknik tüpü içine gizlenmiş cep telefonu ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Piyasa değeri 2 milyon TL... Piknik tüpü içine gizlenmiş cep telefonu ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Habur Gümrük Kapısı’nda direk boşluklarında, yemek dolabında ve piknik tüpünün içine gizlenmiş 2 milyon 177 bin lira değerinde cep telefonu ele geçirildi. Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, 131 kaçak cep telefonuna el koydu.

Kaçakçılıkla mücadele sınırlarda da kararlılıkla sürdürülüyor. Kaçakçılık şüphesi bulunan şahıslar ekipler tarafından takibe alınıyor. Son olarak Habur Gümrük Kapısı’nda bir şüpheli tespit edildi.  Aranan tırın içerisinde yaklaşık 2 milyon 177 bin lira değerinde kaçak cep telefonu ele geçirildi.

ŞÜPHELİ TIR SÜRÜCÜSÜ TAKİBE ALINDI

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında, Irak'tan Türkiye'ye giriş yapmak üzere Habur Gümrük Kapısı'na gelen bir tır şüpheli görülerek takibe alındı. X-ray taraması gerçekleştirilen tırın bazı bölümlerinde şüpheli yoğunluklar tespit edildi.

Piyasa değeri 2 milyon TL... Piknik tüpü içine gizlenmiş cep telefonu ele geçirildi

2 MİLYON LİRA DEĞERİNDE TELEFON ELE GEÇİRİLDİ

Arama hangarında alınan tırın dorsesinin direk boşluklarında, yemek dolabının alt boşluğunda, piknik tüpünün içine gizlenmiş, yeni ve çok sayıda muhtelif marka cep telefonu olduğu belirlendi. Operasyonda 2 milyon 177 bin lira değerinde 131 kaçak cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmaya Silopi Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde devam ediliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...