PTT şubesinin kapısı bozuldu: Vatandaşlar sırayla değil sürünerek işlem yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Şirinevler'de bir PTT şubesinin kapılmasının bozulması sonucu vatandaşlar, işlemlerini yapabilmek için şubeye adeta sürünerek girip çıktı.

Şirinevler’de bulunan bir PTT şubesinin kapısı bozulduğu için vatandaşlar adeta sürünerek kepengin altından girip çıktı. Yaşanan durum cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Şirinevler’de bulunan bir PTT şubesinin kapısı bozulunca otomatik kepenk yere yaklaşık bir metre kala durdu. İşlem yapmak üzere şubeye gelen vatandaşlar çaresiz kalınca yere eğilerek içeri girip çıktı.

PTT şubesinin kapısı bozuldu: Vatandaşlar sırayla değil sürünerek işlem yaptı

Vatandaşların kaymaması ve üzerlerinin kirlenmemesi için yere karton serildi. Yaşanan durum kameralar tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Vatandaşların adeta sürünerek şubeye girip çıktıkları görüldü.

PTT şubesinin kapısı bozuldu: Vatandaşlar sırayla değil sürünerek işlem yaptı

Kapının altından güçlükle dışarıya çıkan bir vatandaş, kapının bozulduğunu, yaklaşık 40 dakika içeride beklediğini dile getirdi.

Yaşanan kapı arızası teknik ekibin gelip kapıyı tamir etmesiyle sona erdi. Kapının açılmasıyla içeride kalan son vatandaşlar da dışarıya çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...