Sağanak ve lodos deniz ulaşımını vurdu: Bazı BUDO seferleri iptal

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sağanak ve lodos deniz ulaşımını vurdu: Bazı BUDO seferleri iptal

GÜNDEM Haberleri

Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan fırtına ve lodos deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Bu kapsamda Bursa-İstanbul deniz otobüsü seferlerinden bazıları iptal edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü13 Aralık 2022hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Buna göre Meteoroloji, Marmara'nın güneyi, Kıyı Ege ile Manisa çevrelerinde kuvvetli yağışlara bağlı sel ve fırtına uyarısında bulundu. Açıklamanın ardından etkili olan fırtına ve lodos, deniz ulaşımını sekteye uğrattı. Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen deniz otobüslerinin seferlerinden bazılarının olumsuz hava koşulları dolayısıyla iptal edildiği duyuruldu. 

3 SEFER İPTAL

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sitesinden yapılan açıklamada, saat 13.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 14.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), 15.25 Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

BUDO'nun 09.30-10.30 saatlerindeki 4 seferi de aynı gerekçeyle yapılamamıştı.

İSTANBUL'DA VAPUR SEFERLERİNE LODOS ENGELİ

İstanbul'da da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi. Şehir Hatları AŞ'nin Twitter hesabından yapılan duyuruda, lodos nedeniyle vapur seferlerinde aksama ve iptaller yaşandığı belirtildi.

Duyuruda, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş seferinde Moda uğramasının, Üsküdar-Aşiyan, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu seferinde ring uğramasının yapılamadığı bildirildi.

Sağanak ve lodos deniz ulaşımını vurdu: Bazı BUDO seferleri iptal
Lodos'un yarın sabah saatelrine kadar etkili olması bekleniyor.

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...