Bahçeli: Türkiye zillete düşerek ziyan olmayacak

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Mersin'de 'Aday Belli Karar Net' mitinginde konuştu. "2023 kader ve karar yılıdır" diyen Bahçeli, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadelerini kullandı. Konuşmasında muhalefete yüklenen Bahçeli, "Muhalefet partileri zillette, köksüz ve kimliksizdir. Siyasi çıkarlarını ülke çıkarlarının üzerinde gören siyasi bir zihniyetin inandırıcılığı olamaz, ikna edici hiçbir yanı olamaz" dedi."Bu ittifakı oluşturan proje partilerinin tek gayesi Türkiye'nin ilerleyişini durdurmak' diyen Bahçeli, CHP ve 6'lı masanın tamamıyla yabancıların güdümünde olduğunu belirtti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Mersin'de 'Aday Belli Karar Net' mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

"Türkiye zillete düşerek ziyan olmayacak. Türkiye'yi müdahale edilebilir ülke olmaktan çıkarmak istiyoruz. Bu süreç milletinin sevinciyle sevinen üzüntüsüyle üzülen yüreklere ihtiyaç duyacaktır. Bu yürekli duruş Cumhur ittifakında mevcuttur. Cumhuriyetin 100'üncü yıldönümü Türkiye ve Türkiye Yüzyılı'nın dönümü olarak görüyoruz. 2023 sandık yılıdır. Millet iradesinin bir kez daha tecelli edeceği demokrasi yılıdır. Önümüzdeki yıl, çılgın Türklerin yeni şahlanış yılı olacaktır.

CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE'NİN KENDİSİDİR

Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran milli mücadele şuuru, bir nevi dönemin Cumhur İttifakı'dır. Cumhur İttifakı Türkiye'nin ta kendisidir. Bu ittifak ihanetlere karşıdır. Set çekmiş, baraj olmuştur. Bu ittifak işgal ve istila girişimlerinin karşısında yer almış, her kalkışmaya kahramanca direniş göstermiştir. Cumhuriyetin kurucu felsefesi, muasır bir gelecek fikriyatı, Cumhur İttifakı'nın kurşun geçirmez iradesine emanettir. Kutlu emanet zayi edilmeyecek zillet masalarında meze yapılmasına göz yumulmayacaktır. Gücümüz Toroslar kadar heybetlidir.

Bahçeli: Türkiye zillete düşerek ziyan olmayacak

SADIRDAN SAHAYA, FİKİRDEN EYLEME GEÇİLECEK

Allah'a çok şükür dumanımız her yerde tütüyor, dualarımız dileklerimiz ve dirayetimiz vatanın her yöresinde dalga dalga yükseliyor. Kardeşlik bağlarımız kırılmadan, millet varlığımız küflenmeden, yöresi ve kökü ne olursa olsun 85 milyon Türk vatandaşı albayrağın altında bir olmayı kaderi olarak görüyor. 2023'te de lider ülke Türkiye'nin müjdesi, bu defa sadırdan sahaya, fikirden eyleme geçecektir. İnancımız, gayemiz ve gayretimiz de bu kutlu amaca yöneliktir. Durmayacağız, en ufak durgunluk emaresi göstermeyeceğiz. Hainlere, arsızlara, namuzsuzlara, dergâhçılara, istismarcılara, yolsuzlara karşı bir olalım diri olalım el ele verip hep bir birlikte Türkiye gibi duralım.

Bahçeli: Türkiye zillete düşerek ziyan olmayacak

2023 KADER VE KARAR YILIDIR

2023 kader ve karar yılıdır. 2023'te tarihi bir seçim yapacağız. Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Bİzim adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Vakit anbean yaklaşmakta, çember daralmaktadır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla yeniden cumhurbaşkanı seçilmesidir. Cumhur'un seçimi demek milletin zaferi demektir. Samimi kesintisiz mücadelemizin gayesi bu amaçlara ulaşmaktır.

Bahçeli: Türkiye zillete düşerek ziyan olmayacak

ZİLLET İTTİFAKI YALAN RÜZGARIDIR

İktidar her rejim sisteminde vardır ve hakimdir. Türkiye'de muhalefet kıtlığı ise ileri düzeydedir. Bu yüzden Türk siyaseti kurumuş toprak gibidir. Muhalefet partileri zillette, köksüz ve kimliksizdir. Siyasi çıkarlarını ülke çıkarlarının üzerinde gören siyasi bir zihniyetin inandırıcılığı olamaz, ikna edici hiçbir yanı olamaz. Zillet İttifakı, kumandalı iradeye sahiptir. Yalan bunların dilindedir. Zillet İttifakı oyun içinde oyundur. Yalan rüzgarı, dedikodu yatağıdır. Bu ittifakı oluşturan proje partilerinin tek gayesi Türkiye'nin ilerleyişini durdurmak. CHP ve 6'lı masa tamamiyle yabancıların güdümündedir. CHP yönetimi dersini tarihimizden değil, Türk ve İslâm düşmanlığından almıştır. CHP hastadır, bu hastalığın adı da işbirlikçiliktir.

Bahçeli: Türkiye zillete düşerek ziyan olmayacak

6 YAŞINDAKİ GELİN REZALETİ

Küçücük yaştaki evlatlarımızın istismarına göz yumulması mümkün değildir. Aklımızın almadığı bu iğrençliğe akıl yürütmek de beyhudedir. CHP'nin bunu siyaset malzemesi haline getirmesi ayıptır. Konu yargıdadır. İstismara uğrayan kardeşimizi CHP yönetimi aleni bir şekilde kullanmaya kalkmıştır. Hiç kimse bir sapıklıktan hareket ederek dinimizi sorgulayamaz. Hiç kimse inancımızı ve inanan insanlarımızı zan altında bırakamaz. Yargı sonucunu sabırla beklemek zorundayız. İstibdatın olduğu yerde demokrasi olur muydu? Hukuk herkese lazımdır. 

Bahçeli: Türkiye zillete düşerek ziyan olmayacak

SARAÇHANE TİYATROSUNU SERGİLEYENLER FIRSATÇIDIR

İmamoğlu'na verilen ceza sonrasında Saraçhane tiyatrosunu sergileyenleri yaptığı fırsatçılıktır. Saraçhane tiyatrosu tutmaz. İBB Başkanı bir suç işlemişse elbette cezasını çekmelidir. Bu şahsın ne üstünlüğü vardır. İYİ Parti Başkanı, İmamoğlu Kılıçdaroğlu'na operasyon çekmek için harekete geçmiştir. Yeni başlıyoruz diyenlerin gizli kapaklı işler çevirdiğini görmemek için akli melekeleri kaybetmiş olmak lazım. Kılıçdaroğlu'na çalım üzerine çalım atmak için uğraşan kişilerin altılı masaya dinamit atmıştır. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...