Son dakika: Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonu başlatıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonu başlatıldı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı tarafından Ağrı ve Iğdır'da 1017 personelin katılımıyla "Eren Abluka Sonbahar- Kış-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal Operasyonu" başlatıldı.

Teröre karşı yürütülen amansız mücadeleye ara vermeden devam eden İçişleri Bakanlığı, operasyonların düğmesine peş peşe basıyor. Bu kapsamda son olarak Ağrı ve Iğdır’da "Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal Operasyonu" başlatıldı.

Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı sevk ve idaresinde gerçekleştirilen "Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 (Ağrı-Doğubayazıt-Büyük Ağrı Dağı ve Iğdır-Aralık-Küçük Ağrı Dağı) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dursun Pampal Operasyonu" ile PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amaçlanıyor.

1017 PERSONEL GÖREV ALIYOR

Operasyonda Jandarma Özel Operasyon (JOPER), Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden 1017 personelden oluşan 58 operasyonel tim görev alıyor.

Son dakika: Eren Abluka Sonbahar-Kış-12 Operasyonu başlatıldı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...