Stokçular yine durmadı: Yüzlerce sıfır araç dron kamerasına yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'de sıfır araç sıkıntısı devam ederken İstanbul'un çeşitli bölgelerinde dron ile çekilen görüntüler yok artık dedirtti. Bedelinin çok üzerinde satılacağı tahmin edilen araçların bulunduğu otoparkın görevlisi telaşla araçların sahibi olduğu tahmin edilen şahsa haber verdi.

İstanbul'da sıfır araç stokçuluğu devam ediyor. Bedelinin çok üzerinde satılmak üzere stoklanan araçlar için çalışmalar sürerken yüzlerce araç otoparklarda dron yardımıyla görüntülendi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Türkiye genelinde bayilerdeki sıfır araç sıkıntısı devam ederken, İstanbul'un çeşitli noktalarında stoklanan araçlar dikkat çekti. Eyüpsultan'da otoyol kenarında, Zeytinburnu'nda ise bir otoparkta stoklanan araçlar, dron ile görüntülendi.

Stokçular yine durmadı: Yüzlerce sıfır araç dron kamerasına yansıdı

Türkiye genelinde yaşanan "sıfır araç" sıkıntısı giderek daha da vahim bir hal aldı. Vatandaşlar otomobil bayilerinden sıfır araç alamazken, İstanbul'un çeşitli noktalarında stoklanan sıfır araçlar ise dikkat çekti.

Stokçular yine durmadı: Yüzlerce sıfır araç dron kamerasına yansıdı

Eyüpsultan Göktürk'te bir otoyol kenarında rent a car firmasına ait olduğu iddia edilen yüzlerce sıfır araç görenleri şaşkına çevirdi. İstanbul Havalimanı’na yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta otoyol kenarında çevrilen alana stoklanan otomobiller, dron kamerasına yansıdı. Görüntülerde aynı renk ve modellerden oluşan onlarca aracın yan yana dizildiği ve otoyol ile ormanlık alanın arasında bulunan etrafı çevrili çayırlık alanda stoklandığı görüldü.

Stokçular yine durmadı: Yüzlerce sıfır araç dron kamerasına yansıdı

Benzer bir başka görüntü de Zeytinburnu'nda kaydedildi. Zeytinburnu’nda bulunan bir otoparkta tozlar içerisindeki onlarca sıfır otomobil, kameralara yansıdı.
Öte yandan, araçların görüntülendiğini fark eden otoparkın bekçisi telaş içerisinde birileri aradığı ve dronu cep telefonu ile görüntülediği dikkat çekti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...