Yardıma giden ekibe bıçaklı saldırı! 1'i bekçi 3'ü polis 4 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yardıma giden ekibe bıçaklı saldırı! 1'i bekçi 3'ü polis 4 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de sağlık ekibine yardım için giden polisler bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıda 1'i bekçi 3'ü polis 4 kişi yaralanırken, saldırganın psikolojik sorunlarının olduğu öğrenildi.

Kayseri'de psikolojik sorunları olan şahıs, sağlık ekiplerine zorluk çıkarınca takviyeye gelen polis ekiplerine saldırdı. 1'i bekçi 3'ü polis olmak üzere personeli bıçaklayan saldırgan şahıs etkisiz hale getirildi. Yaralı bekçinin boğazından bıçaklandığı ve sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Yardıma giden ekibe bıçaklı saldırı! 1'i bekçi 3'ü polis 4 yaralı
Yaralılar Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kayseri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

SAĞLIK EKİPLERİNE ZORLUK ÇIKARINCA POLİSLER DEVREYE GİRDİ

Alınan bilgiye göre, Kocasinan İlçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi Sönmez Sokak üzerinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen İ.T. için ailesi ambulans istedi. İddiaya göre İ.T., adrese gelen sağlık ekiplerine zorluk çıkarınca bölgeye polis ekipleri sevk edildi. İ.T. müdahaleye gelen bekçi Fatih D., polis memurları T.A., M.A. ve A.K.'yi bıçakladı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yardıma giden ekibe bıçaklı saldırı! 1'i bekçi 3'ü polis 4 yaralı
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Etkisiz hale getirilen şahıs yaralı olarak hastaneye kaldırılırken sağlık ekipleri ise yaralı personelleri ambulanslarla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Boğazından bıçaklanan bekçi Fatih D.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Ekipler olay yerinde inceleme yaparken, hastaneye gelen bazı meslektaşları gözyaşlarını tutamadı.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...