Yine bir sokak köpeği dehşeti! Küçük çocuk kaçarken hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sokak köpeklerinin dehşetine bir yenisi de Adana'da eklendi. Küçük çocuk sokak köpeğini gördü ve o anlarda köpek çocuğu kovalamaya başladı. Kaçarken yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada minibüsün çarptığı küçük çocuk hayatını kaybetti. O dehşet dolu anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Son dönemlerde sokaklarda başı boş dolaşan köpekler adeta dehşet saçıyor. Birçok kişinin ölümüne neden olan sokak köpekleri bu kez de Adana'da küçük bir çocuğun ölümüne neden oldu. Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Karataş Bulvarı'nda meydana gelen olayda Suriye uyruklu 8 yaşındaki Ahmed El Halil, sokak köpeklerinden kaçtığı sırada yolun karşısına geçmek istedi.

KÜÇÜK ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Bu sırada Ahmed El Halil'e minibüs çarptı.  Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğu Adana Şehir Hastanesine kaldırdı.

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamadı. Kaza anı güvenlik kameralarınca anbean görüntülendi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...