Survivor'da kural ihlali yapan Aysu 4 oyun ceza aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor'da kural ihlali yapan Aysu 4 oyun ceza aldı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor'da Aysu kaç oyun ceza aldı, neden? soruları gündeme geldi. Poyraz'la birlikte yiyecek ihlali yapan Aysu yeniden ceza aldı. Survivor'da başka ceza alan yarışmacılar oldu mu detaylar haberimizde yer alıyor.

Survivor'da Aysu kaç oyun ceza aldı, neden? sorusu merak ediliyor. Poyraz'ın yiyecek ihlali yapması sonrası Aysu'nun da olayda payı olduğu için ceza verildi. Survivor'da kimler kaç ceza aldı? İşte, detaylar...

SURVİVOR'DA AYSU KAÇ OYUN CEZA ALDI, NEDEN? 

Survivor'da kural ihlali yapan Aysu 4 oyun ceza aldı. Yiyecek ihlali yapan Aysu'nun konseyde ceza nedeni tam olarak açıklanamasa da yarışmacıların arasındaki konuşmadan Poyraz'ın kural ihlaline yardım ettiği öğrenildi. Poyraz'ın kaldıkları ada dışına çıkarak, Dominikli birinin evine girerek yiyecek çaldığı öğrenildi. Ardından konseyde Hakan hariç mavi takım erkekleri, Poyraz'ın getirdiği yiyeceği saklaması ve olayı bilmesi nedeniyle ceza aldı. Survivor'da kural ihlali yapan Aysu 4 oyun ceza aldı - 1. Resim

SURVİVOR'DA KİMLER KAÇ CEZA ALDI? 

Survivor'da Poyraz'ın yaptığı kural ihlalinde payı olan yarışmacılar Furkan, Ogeday, Yasin ve Yaman 3 oyun ceza aldı. Batuhan 2 ve Aysu'da 4 oyun ceza aldı. Poyraz'ın ise 10 oyun cezası bulunuyor. Bunun dışında kırmızı takımda Yunus Emre, Berna ile aralarında geçen kavgadaki kötü sözleri nedeniyle 4 oyun ceza almıştı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...