Emekli çiftçiler ikramiye alacak mı? Çiftçilere 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emekli çiftçiler ikramiye alacak mı? Çiftçilere 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Emeklilere verilecek ikramiyenin detayları araştırılıyor. Vatandaşların merak ettikleri arasında ise çiftçilere de ikramiye verilip verilmeyeceği yer aldı. Peki, Emekli çiftçiler ikramiye alacak mı? Çiftçilere 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Çalışmayan emeklilere verilecek olan 5 bin TL ikramiyenin kimler kapsadığı araştırılıyor. Vatandaşın gündeminde yer alan 5000 TL ikramiye hakkında Emekli çiftçiler ikramiye alacak mı? Çiftçilere 5 bin TL ikramiye verilecek mi? soruları araştırılıyor. Detaylar haberimizde!

EMEKLİ ÇİFTÇİLER İKRAMİYE ALACAK MI?

Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı olduğu için ikramiye alamayan çiftçiler için müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan sevindiren haberi verdi. Çiftçi Kayıt Sisteminde kayıtlı olan fakat bugün herhangi bir çalışma kaydı olmayan 1,5 milyon ikramiyeden yararlanamayan çiftçiler ÇKS kayıtlarını sildirmek için ziraat odalarına başvurdu.

AK Parti kaynakları, emekli çiftçilerin ikramiye alabilmeleri için düzenleme yapılabileceğini ve bunun bütçe görüşmelerinden önce bir torba teklifle TBMM Genel Kuruluna gelebileceğini belirtiyor.

EMEKLİLERE 5000 TL NE ZAMAN VERİLECEK?

Emeklilerin merakla beklediği 5000 tl ikramiyenin ne zaman hesaplara yatırılacağı belli oldu. Ödemeler 11 - 12 - 13 Kasım tarihlerinde emeklinin hesabında olacak. SSK kapsamında aylık alan emekliler için ödeme günleri şöyle:

Aylıklarını 17,18,19 tarihlerinde alan emekliler için 11 Kasım,

20, 21, 22 olanlar için 12 Kasım olurken, 

23, 24, 25 olanlar için ise 13 Kasım olarak belirlendi.

Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında maaş alan vatandaşlar için ödeme tarihi 14 Kasım olarak duyuruldu. Emekli çiftçiler ikramiye alacak mı? Çiftçilere 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...