Kara kıtadaki bir futbol maçına yıldırım düştü; sahadaki bir takımın oyuncuları hasarsız kurtulurken, diğer takımın tamamı öldü.
HLider takıma mağlup olan güney ekibinin bazı taraftarları, otoyol kenarındaki bir benzinciyi basıp, pompalarını, camlarını dağıttılar. Çünkü benzincinin rengi, lider takımın forma rengiydi.
H Kıta şampiyonası çeyrek final mücadelesiydi. Bu son derece önemli milli maçta bir oyuncu, hakemin verdiği üç penaltıyı da kaçırdı. Onun kaçırdığı her penaltıdan sonra rakip bir gol attı, maç 3-0 bitti.
Hİki yıl önceki Avrupa Şampiyonası''nda altın madalya kazanan buz patenci ikili, pistte özellikle birbirleriyle uyumları sebebiyle en yüksek artistik puanları alarak şampiyon olmuşlardı. Ancak bu ikili, özel hayatlarında kanlı-bıçaklıydı ve konuşmuyorlardı.
HBir futbol takımımız sezon başı hazırlığını hangi ülkede yaptıysa, o sezon o ülkenin bir takımıyla Avrupa kupalarında eşleşti. Bu tesadüf o kadar aralıksız sürdü ki, takımın hocası, o sezon hazırlık yaptıkları ülkede basın mensuplarına, o yıl eşleşecekleri takımın adını da verdi. Ve gerçekten kurada o takım çıktı.
HŞimdilerde acımasız yorumlarıyla meslektaşlarını eleştiren bir eski hakem, bir maçta aynı oyuncunun attığı üç golü de iptal edince, futbolcular kuşkuya kapıldı. Üç golü iptal edilen futbolcu, dördüncüyü ceza sahasının dışından müthiş bir vuruşla ağlara gönderip, hakemin yayına geldi; "Bunu da iptal etsene hoca!" dedi. Bugünlerde, "Sahada hakem kendisini futbolcuya ezdirmemeli" sözünü ağzına sakız etmiş hakem, o gün fena ezildi.
HEn zor spor branşlarından birisi olan maratonu birinci sırada bitirdi ama madalyası iptal edildi. Çünkü 42 kilometrelik parkurun yarısını, kendisine tıpa tıp benzeyen ikizi koşmuştu. Diğer atletler 42, onlar 21''er kilometre koşmuş, fakat saati biri sağ, biri sol koluna takınca ve kamera görüntü-leriyle durum tesbit edilince...

