Ediz Hun: Türkiye’deki komediler rahatsız edici

- Güncelleme:
Ediz Hun: Türkiye’deki komediler rahatsız edici

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Yeşilçam’ın meşhur isimlerinden Ediz Hun ve Selma Güneri, “Muhteşem İkili” oyunuyla tiyatro seyircisi karşısına çıktı.

Tiyatro Ak’la Kara tarafından önceki gün Fişekhane’de sahnelenen gösterinin ardından seyircilerle sohbet eden oyuncular, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Açıklama yaparak seyircinin oyunu beğenmesinin asıl sebebinin oyunculardan çok metni ve kurgusu olduğunu ifade eden Ediz Hun “Ben tabii kimseyi rencide etmek istemem ama Türkiye’de son zamanlarda, biraz farklı bir komedi anlayışı var. Bu hepimizi rahatsız ediyor, böyle olmaması lazım. Bu komedi sitcom yani durum komedisi, durumdan çıkan karambolden oluşan komedi, komedinin esası budur” değerlendirmesini yaptı. Atilla Şendil’in yönetmenliğini üstlendiği, Savaş Özdural, Ilgın Angın ve Fatih Özacun’un da rol aldığı “Muhteşem İkili” oyunu eski Yeşilçam oyuncuları olan ve evlenip boşanan Engin ile Meltem’in yıllar sonra bir TV programı için bir araya gelme çabasını işliyor. AA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...