Mevlana ölümünün 743. yıl dönümünde yâd edilecek

Düzenleyen:
Mevlana ölümünün 743. yıl dönümünde yâd edilecek

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla, Türkiye Finans Katılım Bankasının ana sponsorluğunda TOK-HAY-DER himayesinde AdStation tarafından Ataşehir Ülker Sports Arena’da, 24 Aralık Cumartesi akşamı düzenlenecek 5. Şebiarus İstanbul 2016’nın basın toplantısı 15 Aralık Perşembe günü Kile Restaurant’ta gerçekleşti.

Basın toplantısına AdStation Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu, Türkiye Finans Katılım Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Osman Fatih Cengiz ile sanatçılar Alişan, Yusuf Güney ve Eşref Ziya, sunucu Ertem Şener katıldı. 

Mevlâna Celâleddin-i Rûmî’nin vuslat gecesinin anıldığı ve 2012’den bu yana İstanbul’da düzenlenen Şebiarus, 24 Aralık Cumartesi akşamı Ataşehir Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek. Hayatını, “Hamdım, piştim, yandım” şeklinde özetleyen, ilahi aşkla kucaklamayı da “Gel Ne Olursan Ol, Yine Gel” sözleri ile evrenselleştiren Mevlâna Celâleddin-i Rûmî, “düğün” olarak nitelendirdiği ölümünün 743. yıl dönümünde Şebiarus İstanbul’da yâd edilecek. 15 bin kişinin ağırlanacağı Şebiarus İstanbul, Ertem Şener ve Necip Karakaya’nın sunumlarıyla başlayacak.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...