Hayranıyla evlenen Nihat Doğan’ın düğününde silahlar ateşlendi, o anlar tepki çekti

Düzenleyen:
Hayranıyla evlenen Nihat Doğan’ın düğününde silahlar ateşlendi, o anlar tepki çekti

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü Nihat Doğan, İranlı hayranıyla sessiz sedasız evlendi. Bir arkadaş ortamında tanışan çift bir yıllık birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. Çiftin düğününde çekildiği iddia edilen bir görüntü ise tepki çekti. Sosyal medyada yayılan görüntülerde halay esnasında bir kişinin kalabalığa aldırış etmeden havaya ateş ettiği görüldü.

Şarkıcı Nihat Doğan aradığı aşkı buldu. Ünlü isim geçtiğimiz haftalarda evlenme kararı aldı. Doğan, İranlı bir hayranıyla nikah masasına oturdu. Eşinin adının ‘Arzu’ olduğu öğrenildi. Taze evli çiftin düğün görüntüleri ortaya çıktı, bu mutlu günde havaya silah ateş açılması ise dikkat çekti.

Söz konusu görüntüde Nihat Doğan düğün töreninde sevdikleriyle halay çekiyor. O esnada ise halay başındaki bir kişi kalabalığın arasına girerek peş peşe ateş ediyor. Görüntülerde halaydan çıkan bir kadının apar topar çocuğunu uzaklaştırdığı görülüyor.

Hayranıyla evlenen Nihat Doğan’ın düğününde silahlar ateşlendi, o anlar tepki çektiNihat Doğan ve eşi Arzu Doğan

"BEBEK BEKLEMEMİZ NEDENİYLE RESMİ NİKAHI KIYDIK"

Aile arasında nikah yapan çift, düğünü sonrasında yaptı. Konuyla ilgili ünlü türkücü “Dini nikâhımız yapılmıştı, Düğün yapacağımız esnada amcamın hanımını kaybettik. Bu nedenle düğünü ertelemiştik. Ama eşimin bebek beklemesi nedeniyle şimdi resmi nikâhı kıydık” dedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...