İdo Tatlıses’ten evlilik yıl dönümü paylaşımı: “Allah bizi ayırmasın kraliçem”

Düzenleyen:
İdo Tatlıses’ten evlilik yıl dönümü paylaşımı: “Allah bizi ayırmasın kraliçem”

MAGAZİN Haberleri

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Çift evliliklerinde bir yılı devirdi. Ünlü şarkıcıdan duygulandıran bir paylaşım geldi. Tatlıses, eşiyle evlilik yıldönümünü sosyal medyada paylaştığı bir mesajla kutladı.

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz sene görkemli bir törenle dünya evine girmişti. Çiftin düğününe Demet Akalın-Okan Kurt, Mehmet Ali Erbil, Volkan-Zeynep Sever Demirel gibi çok sayıda ünlü isim katılmıştı.

Şarkıcı İdo Tatlıses mutlu evliliklerinin 1. yıldönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı.

İdo Tatlıses’ten evlilik yıl dönümü paylaşımı: “Allah bizi ayırmasın kraliçem”Eşi Yasemin Şefkatli ile fotoğraf paylaşan isim, fotoğrafın altına “Evet bizim tam 1 yılımız doldu evliliğimizde. Allah bizi ayırmasın Kraliçem. Valla su gibi geçiyor seninle günler” ifadelerini kullandı.

Çifte çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...