Oyuncu Elçin Sangu’dan gazeteci Nagehan Alçı’ya 'Gülşen' çıkışı: Yemezler

Düzenleyen:
Oyuncu Elçin Sangu’dan gazeteci Nagehan Alçı’ya 'Gülşen' çıkışı: Yemezler

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Elçin Sangu, Nagehan Alçı’nın, şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösterdiği paylaşımına sosyal medyadan cevap verdi. Sangu, daha önce davalık olduğu Alçı’nın “Tam bir hukuk cinayeti” paylaşımına tepki göstererek “Yemezler demokrat tavırları” dedi.

Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Defne karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Elçin Sangu, şarkıcı Gülşen’in tutuklanmasıyla ilgili yaptığı paylaşımda “Tam bir hukuk cinayeti” diyen gazeteci Nagehan Alçı’ya tepki gösterdi.

NAGEHAN ALÇI: “GÜLŞEN ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMALI”

Nisan ayında verdiği bir konserde “İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor” sözünden dolayı tutuklanan Gülşen ile ilgili paylaşım yaptı. Alçı paylaşımında “Gülşen'in tutuklanması tam bir hukuk cinayeti, yargısal aşırılık bu. Yapmayın, etmeyin sayın savcılık, sayın hakimler, insan lütfen. Adalet mi şimdi bu? Gülşen'in sözleri çok çirkindi ama özür metni çok samimi, çok içtendi. Numaradan bir özür değildi. Gülşen özgürlüğüne kavuşmalı.”

ELÇİN SANGU: “YEMEZLER DEMOKRAT TAVIRLARI”

Alçı’nın sosyal medyada yaptığı paylaşımına oyuncu Elçin Sangu’dan cevap gecikmedi. Sangu, Alçı’nın gönderisine “Hakaret içermeyen twit attığım için beni savcılığa verdiğinde; 1) yurtdışına çıkma yasağı 2) Kişisel eşyalarıma (telefon, laptop, pc) el konulmasını istemek 3) Kocanı da işin içine katmak. 4) Gizlilik kararı istemek aşırılık değil miydi? Yemezler demokrat tavırları” yorumunu yaptı.

Oyuncu Elçin Sangu’dan gazeteci Nagehan Alçı’ya 'Gülşen' çıkışı: Yemezler

NEGEHAN ALÇI İLE ELÇİN SANGU NEDEN DAVALIK OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, CHP'nin 2018’deki Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin bir televizyon kanalının canlı yayınına katıldığı programda, İnce'ye soru soran gazetecilerden Nagehan Alçı'ya yönelik bir paylaşım yapmıştı. Sangu paylaşımında “Nagehan adına utanmaktan ben yoruldum” demişti. Oyuncu daha sonra kendisi hakkında Nagehan Alçı’nın suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı. 



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...