- Seçim sonrası Meral Akşener ile görüştü mü?
2 saat 15 dakika önce

Akşener ile görüştü mü? İyi Parti lideri Dervişoğlu'ndan açıklama geldi

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan seçilmesinin ardından eski başkan Meral Akşener ile görüşüp görüşmediği sorusuna cevap verdi.
 - "Dervişoğlu'nu en kısa sürede ziyaret edeceğim"
3 saat 28 dakika önce

CHP lideri Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik etti: "En kısa sürede ziyaret edeceğim"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanlığına Müsavat Dervişoğlu'nun seçilmesine ilişkin memleketi Manisa'da açıklama yaptı. Özel, en kısa sürede Dervişoğlu'nu ziyaret edeceğini söyledi.
 - Delegelerin yuhaladığı İyi Partili Kodaz salonu terk etti
6 saat 6 dakika önce

Rakibi Koray Aydın için oy istedi... Delegelerin yuhaladığı İyi Partili Kodaz salonu terk etti

Meral Akşener'in aday olmadığı İyi Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nın ilk iki turundan sonuç çıkmadı. Başkan adaylarından Günay Kodaz, üçüncü turda rakibi Koray Aydın için oy istedi. Kodaz, delegeler tarafından yuhalanarak salonu terk etti.
 - İbrahim Efe AK Parti kovmadan istifa etti
6 saat 9 dakika önce

Yerlerde yuvarlanıp kendini rezil etmişti! Disiplin soruşturması açılan isim AK Parti kovmadan istifa etti

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında çevre düzenlemesi sebebiyle çıkan tartışmada kendini yere atıp yuvarlanan AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe, partiden istifa ettiğini duyurdu. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Efe hakkında disiplin süreci başlatmıştı.
 - "Kimseyle görüşmezsen seçimde aldığın oya sevinirsin"
8 saat 13 dakika önce

CHP lideri Özel'den Kılıçdaroğlu'na müzakere göndermesi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Erdoğan ile görüşme" diyen eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kez daha cevap verdi. Özel, "Kimseyle görüşmezsen seçimde aldığın oya sevinirsin" dedi.
 - Erdoğan, akaryakıt istasyonunda çalışanlarla sohbet etti
11 saat 9 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıt istasyonunda çalışanlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Üsküdar'da vatandaşlarla bir araya geldi. Benzin istasyonundaki çalışanlara sohbet eden Erdoğan, güzergahı boyunca çocuklara oyuncak hediye etti. 
 - "İyi Parti'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
13 saat 6 dakika önce

İyi Parti'nin yeni başkanı belli oldu! Müsavat Dervişoğlu seçim yarışını kazandı

Genel başkanlık yarışının yapıldığı İyi Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nın ilk iki turundan sonuç çıkmadı. İlk tur oylamasın, Koray Aydın 472, Müsavat Dervişoğlu 370, Tolga Akalın 327 ve Günay Kodaz 2 oy aldı. Tolga Akalın adaylıktan çekildiğini duyurdu. Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu arasında geçen ikinci turda da başkan seçilemedi. Üçüncü tur oylamaya geçildi. Müsavat Dervişoğlu seçim yarışını üçüncü turda kazandı. Müsavat Dervişoğlu, "Ben bir yarış kazanmadım. Kimseyle yarışmadık" dedi.
 - Mescid-i Aksa İmam Hatibi Sabri'den Erdoğan'a övgü
14 saat 47 dakika önce

Erdoğan'ın Filistin vurgusuna Mescid-i Aksa İmam Hatibi Sabri'den övgü: Arap ve İslam dünyasına çağrı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kudüs Platformu Konferası'nda yaptığı konuşma hakkında açıklamalarda bulunan Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, Arap ve İslam dünyasını Türkiye ile işbirliği yapmaya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından övgüyle söz eden Sabri, İsrail'in, Filistin halkına karşı bu savaşında ABD ve Batı’nın sınırsız desteğinden yararlandığına vurgu yaptı.
 - Akşener’in koltuğu için dört aday yarışıyor
19 saat 57 dakika önce

İyi Parti’de kurultay günü, Akşener’in koltuğu için dört aday yarışıyor

Meral Akşener’in, seçim başarısızlığı sebebiyle bırakma kararı aldığı İyi Parti Genel Başkanlığı için bugün olağanüstü kurultay toplanıyor.
 - AK Parti trol temizliği yapacak
23 saat 4 dakika önce

AK Parti trol temizliği yapacak! Yeni dönemde bu problem çözülecek

Yerel seçimlerin ardından yeni dönemde AK Parti trolleri de mercek altına aldı. AK Parti kaynaklarının aktardığına göre, "öncelik olarak trol temizliği" yapılacak.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi sözler!
26 Nisan 2024 - 16:41

Erdoğan'ın sözleri ayakta alkışlandı: Tayyip Erdoğan'ın kalbine zincir vuramazsınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda İsrail yönetiminin antisemitizmle baskı yaptığını söyleyip "Ne yaparsanız boş, ne kadar uğraşsanız da beyhude. Tayyip Erdoğan'ın kalbine de kavline de zincir vuramazsınız" dedi. Erdoğan'ın sözleri salonda alkışlarla cevap buldu. 
 - Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' iddialarına sert tepki
26 Nisan 2024 - 15:44

Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' iddialarına sert tepki: Seçimlerde iftiraya uğradık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı”nda yaptığı konuşmada İsrail'le ticari ilişkinin kesildiğini söyleyip seçim döneminde bu konuda iftiraya uğradıklarını söyledi. Erdoğan, "Yalan, çarpıtma ve manipülasyon üzerinden siyaset yapılmaz. Yalan söylemeyin, kurtulamazsınız. Bunun hesabını ebedî âlemde vereceksiniz" ifadelerini kullandı.
 - AK Parti'de değişim yolda
26 Nisan 2024 - 11:51

AK Parti'de değişim yolda: 31 Mart'ın hesabı 30 Nisan'da verilecek

AK Parti, 31 Mart'taki seçim sonuçlarının ardından partideki başarısızlığı masaya yatırdı. Gözler 30 Nisan'da yapılacak MYK toplantısına çevrilirken değişimin ilk aşamasının da bu toplantıda gerçekleşeceği ve başarısızlıkta payı olan isimlerle yolların ayrılmasının beklendiği kaydedildi. 
 - AK Parti, disiplin süreci başlattı
26 Nisan 2024 - 11:23

İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe kendini yere atmıştı: AK Parti, disiplin süreci başlattı

CHP’li İzmit Belediyesi ile AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında yaşanan tartışma sırasında kendini yere atarak yuvarlanan AK Partili İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında disiplin soruşturması başlatıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “İlgili kurullarımızla yaptığımız istişareler sonucu disiplin sürecini başlatmış bulunmaktayız” dedi.
 - CHP hesapları bozdu, tek çıkış yolu Demokrat Parti'de
26 Nisan 2024 - 10:02

Saadet Partisi'nin Meclis grubu düşme tehlikesinde! CHP hesapları bozdu, tek çıkış yolu Demokrat Parti'de

İyi Parti'den ayrılan İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun CHP'ye geçmesini; TBMM'de grup kurması için Saadet Partisi'ne gönderilen Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap takip etti. Kasap'ın CHP'ye dönmesiyle Saadet Partisi'nin Gelecek Partisi'yle birleşerek Meclis'te kurduğu grup düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Saadet Partisi için tek çıkış yolu Demokrat Parti'den geçiyor.
 - Mahir Polat, İBB'deki görevine döndü
25 Nisan 2024 - 21:35

Fatih'ten belediye başkan adayı olmuştu: Mahir Polat, İBB'deki görevine döndü

CHP'den Fatih Belediye başkan adayı olmak için görevinden istifa eden Mahir Polat, İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevine geri döndü. "İBB’de ikinci döneminde Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile beraber yol yürümeye devam ediyorum" diyen Polat, "Çalışmaya devam" mesajı verdi.
 - Erdoğan, ABD'ye ne zaman gidecek?
25 Nisan 2024 - 21:27

ABD'den kritik ziyarete ilişkin son açıklama: Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin programlanmış bir şey yok

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD ziyareti hakkında gelen bir soruya, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin programlanmış bir şey yok" cevabını verdi.
 - Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geri mi dönüyor?
25 Nisan 2024 - 20:02

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geri mi dönüyor? İddialara cevap verdi

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeniden kabinede ya da üst düzey bir göreve getirilip getirilmeyeceğine yönelik iddialara cevap verdi.
 - Zafer Partisi'nde üst düzey istifalar
25 Nisan 2024 - 18:35

Zafer Partisi'nde üst düzey istifalar: Partiye zehir zemberek eleştiriler

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nilgün Sadıkoğlu Danışman ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Alptürk Kaya, partiden istifa ettiklerini açıkladı.
Politika - Politika
25 Nisan 2024 - 18:13

Memleket Partisi'nden olağan kurultay kararı

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlık koltuğunda oturduğu Memleket Partisi, olağan kurultay kararı aldı.
 - Yeniden Refah Partisi'nde istifa şoku!
25 Nisan 2024 - 17:59

Yeniden Refah Partisi'nde istifa şoku! Belediye başkanı seçildi, partisinden ayrıldı

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Konya Doğanhisar Belediye Başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa etti. Öztoklu yaptığı açıklamada, görevine bağımsız olarak devam edeceğini söyledi.
Sona Git