- Ankara'da dikkat çeken görüşme!
5 saat 58 dakika önce

Bakan Yerlikaya'dan Bahçeli'ye ziyaret

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştü. Yaklaşık bir saat süren görüşmede Yerlikaya bakanlığın son bir yıldaki faaliyetleri ve gündemdeki konular hakkında Bahçeli'ye bilgi verdi.
 - "Irak ve Suriye'de oldubittiye fırsat verilmeyecek"
6 saat 52 dakika önce

Erdoğan'ın başkanlığında toplanan MGK sona erdi

MGK, iki aylık aranın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. 4 saat süren kritik toplantıda bölgesel ve uluslararası güvenlik konuları da ele alındı. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılmadı. 7 maddeyle açıklanan bildiride terörle mücadele vurgusu yapıldı. Bildiride, "Irak ve Suriye'de herhangi bir oldubittiye fırsat verilmeyecek" denildi.
 - 'Türkiye'nin bölünmesinde yeni bir aşama'
12 saat 28 dakika önce

Bahçeli'den 11 Haziran tepkisi: Türkiye'nin bölünmesinde yeni bir aşama

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında terör örgütü PKK'nın Suriye'de yapacağı seçimlere ve bunun üzerinden ABD yönetimine tepki gösterdi. Suriye ile işbirliği çağrısı yapan Bahçeli, sözde seçimleri "Türkiye'nin bölünmesinde yeni bir aşama' olarak niteleyip "İhanete geçit yoktur. ABD'nin terörizmi politik enstrüman olarak kullanması rezalettir" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
13 saat 36 dakika önce

Dışişleri Bakanı Fidan, İspanya'ya gidiyor

Dışişleri Bakanlığı, Hakan Fidan'ın İspanya'ya gideceğini duyurdu. Yapılan açıklamada ziyaretin sebebi İspanya'nın Filistin'i tanıma kararı olarak açıklandı.
Politika - Politika
16 saat 9 dakika önce

Bahçeli: Hesaplaşmaya hazırız

MHP lideri, ‘Ülkücü Şehitleri Anma Günü’nde meydan okudu: Elinde ülkücü kanı taşıyanlarla hesaplaşmaya hazır olduğumuzu ilan ediyorum.
 - Bahçeli'den son maçlar öncesi dikkat çeken çıkış
26 Mayıs 2024 - 16:48

Bahçeli'den son maçlar öncesi dikkat çeken çıkış: Takımlar küme düşmesin

Süper Lig'de küme düşen İstanbulspor, Pendikspor ve Fatih Karagümrük'ün ardından bugün küme düşecek 4. takım da belli olacak. MHP lideri Bahçeli küme düşen takımlar için dikkat çeken bir çağrıda bulundu ve "Takımlar küme düşmesin yada takım sayısı 21'e yükselsin" dedi. 
 - İşte çok konuşulacak seçim anketi...
26 Mayıs 2024 - 15:37

Herkesin merak ettiği soru! İşte çok konuşulacak seçim anketi: Eğer 14 Mayıs'ta İmamoğlu ya da Yavaş aday olsaydı...

14 Mayıs seçim döneminin en çok tartışılan konusu Kılıçdaroğlu'nun adaylığı olmuştu. CHP'nin mağlubiyeti sonrası ise eleştiriler devam etmiş ve bu CHP'de Kılıçdaroğlu döneminin sonunu getirmişti. Özgür Özel başkanlığındaki CHP, yerel seçimlerde ise birinci parti olunca akıllara yine 14 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu yerine İmamoğlu ya da Yavaş'ın aday olması durumunda sonucun değişip değişmeyeceği geldi. MetroPOLL Araştırma ise bu sorunun cevabını verdi.
 - Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrı!
26 Mayıs 2024 - 15:19

Özgür Özel'den Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrı: Gelin yasalaştıralım

CHP lideri Özgür Özel, Ankara'da düzenlenen Büyük Emekli Mitingi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'ye çağrıda bulundu. Özel, emekliler için yapılması çağrısında bulunduğu 15 maddeyi sayarak "Bu meydanın yüzünü güldüreceğiz. Var mısınız?" şeklinde seslendi. 
 - Erdoğan, CHP'yi ne zaman ziyaret edecek?
26 Mayıs 2024 - 14:19

AK Parti'den ilk resmi açıklama: Tarih verildi... Erdoğan, CHP'yi ne zaman ziyaret edecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'ye gerçekleştirmesi beklenen ziyaretin tarihine ilişkin AK Parti'den açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "AK Parti’nin bir kampı var. Sanırım Haziran ayının ilk haftası ziyaret gerçekleşebilir" dedi.
 - Bakanlıktan Türkiye'de ilk
26 Mayıs 2024 - 11:25

Türkiye'de ilk kez yapılacak: Doğurganlığın en az, boşanmanın en fazla olduğu 6 il mercek altında

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 'ailenin korunması' kapsamında bir takım politikalar belirlemişti. Bakanlığın politikaları çerçevesinde doğurganlığın en düşük, boşanmanın en fazla olduğu yerlerde çalışma yapılacak. Çalışma, Türkiye'de bu alanda ilk defa sahada yürütülecek. Bu kapsamda doğurganlık hızının en düşük olduğu Karabük, Zonguldak ve Bartın ile boşanma hızı en yüksek olan İzmir, Antalya ve Karaman analiz alanları olarak belirlendi.
 - İmamoğlu ve Yavaş fark etmez 3. isim de olabilir
24 Mayıs 2024 - 23:37

CHP lideri Özel'den canlı yayında adaylık açıklaması: İmamoğlu ve Yavaş fark etmez 3. isim de olabilir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir canlı yayında gazetecilerin sorularını cevapladı. Başıboş köpek sorunundan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 45 gazeteciyi Roma'ya götürmesine, Bahçeli ile görüşmeden cumhurbaşkanlığı adaylığına kadar birçok soruya cevap veren Özel, "Adaylıkta ısrarcı değilim. İmamoğlu ve Yavaş fark etmez 3. isimde olabilir" dedi.
 - Özgür Özel-Karamollaoğlu görüşmesi ertelendi
24 Mayıs 2024 - 13:49

Özgür Özel'in ziyareti ertelendi: Temel Karamollaoğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu ile CHP lideri Özel'in bugün gerçekleştireceği görüşmenin ertelendiği belirtildi. Ertelemeye gerekçe olarak Karamollaoğlu'nun sağlık sorunları gösterildi.
 - Özgür Özel'den 'normalleşme' yorumu
24 Mayıs 2024 - 04:34

Özgür Özel'den 'normalleşme' yorumu: Farklı düşünsek de konuşmamız gerek

CHP lideri Özgür Özel, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik’in sorularını cevapladı. Özel, siyasette normalleşme, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iadeiziyareti, İmamoğlu’nun Roma gezisi dâhil önemli konuda açıklamalarda bulundu.
 - Tartışmalı Roma gezisine Özel'den destek!
23 Mayıs 2024 - 20:33

Özgür Özel'den İmamoğlu'na Roma desteği geldi: İstanbul için gitti, masraflar hoş karşılanabilir

İBB Başkanı İmamoğlu'nun 45 gazeteciyle gittiği Roma gezisine CHP lideri Özel'den destek geldi. Özel, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik'e yaptığı açıklamada gelen eleştirilere "Kendisi için reklam yapsa harcanan paralar eleştirilir ama İstanbul için Türkiye için bir şey yapıyorlar" ifadeleriyle cevap verip gezi masraflarının hoş görülebileceğini söyledi. 
 - Özel'in 'karanlık bakan' sözlerine Soylu'dan cevap
21 Mayıs 2024 - 16:19

Özgür Özel'in 'karanlık bakan' sözlerine Süleyman Soylu'dan cevap

CHP lideri Özel'in "Süleyman Soylu, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kriminal ve karanlık bakanı" sözlerine eski İçişleri Bakanı Soylu'dan cevap geldi: Özgür Özel bey, yaptırdığınız makyaj operasyonları yetmiyor akıl operasyonu da lazım ancak onun da çaresi yok.
 - 'Bu 4 soruyu cevaplayın, benim 4 soruya bakarız'
21 Mayıs 2024 - 13:35

Özgür Özel'den Bahçeli'ye ilk cevap: Bu 4 soruyu cevaplayın, benim 4 soruya bakarız

CHP lideri Özel, partisinin grup toplantısında MHP lideri Bahçeli'nin sorduğu 4 soruya cevap verdi. Soruları 'anormal' olarak nitelendiren Özel, "Bu 4 soruyu cevaplayın, benim 4 soruya bakarız. Koskoca parti iki meczuba teslim edildi. Yazıklar olsun" diyerek Bahçeli'ye 4 soru sordu.
 - İşte 'Denizler Halkındır' hareketinin ayrıntıları...
21 Mayıs 2024 - 12:00

Bakanlık seferberlik ilan etti: İşte 'Denizler Halkındır' hareketinin ayrıntıları...

Kabine toplantısı sonrası gazetecilere konuşan Bakan Özhaseki, Artvin'den Hatay'a tüm kıyıları denetleyeceklerini belirterek, 'Denizler Halkındır' hareketi başlatacaklarını açıkladı. 'Mapa Şamandıra' projesinden bahseden Özhaseki, yatların hepsinin kayıt altına alınacağını ve denize atıklarını boşaltamayacaklarını söyledi.
 - "Farkındayım, gereği yapılacak"
21 Mayıs 2024 - 05:41

AK Parti'de seçim analizleri tamamlanıyor! Erdoğan'a destek, partiye kızgınlık var

Yerel seçim sonuçlarına dair analizlerin büyük bölümünü tamamlayan AK Parti'de milletvekilleri ve il-ilçe yönetimlerinin görüşleri alındı. Cumhurbaşkanının seçmen tabanına "Farkındayım, gereği yapılacak" şeklinde verdiği mesajın somut adımlarının kısa süre içinde görüleceği belirtiliyor.
 - 'Yoruldum' diyenin yolu açık olsun
21 Mayıs 2024 - 05:02

CHP lideri Özgür Özel kapıyı gösterdi: 'Yoruldum' diyenin yolu açık olsun

Samsun'da önemli açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "‘Yoruldum’ diyenin, ‘Çalışıyorum olmuyor’ diyenin, ‘Başaramıyoruz’ diyenin, ‘Bu kadar olur’ diyenin yolu açık olsun. Onunla yolları ayıracağız" dedi.
 - Beş siyasi partiden yeni ittifak
19 Mayıs 2024 - 16:43

Beş siyasi parti bir araya geldi! 'Kurtuluş İttifakı'nı ortak bildiri ile duyurdular

ATA Parti, Doğru Parti, Yurt Partisi, Adalet Partisi ve Milliyetçi Türkiye Partisi bir araya gelerek 'Kurtuluş İttifakı'nı kurdu. Parti liderleri tarafından yapılan ortak bildiride, "'Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır' ana ilkesiyle Kurtuluş İttifakı adı altında birlikte hareket etmeye karar vermiş bulunuyoruz" ifadesi yer aldı.
 - Yılmaz Büyükerşen'in vakıf oyunu!
17 Mayıs 2024 - 15:13

Yılmaz Büyükerşen'e usulsüzlük iddianamesi

Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen ve 4 sanık hakkında "hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma" ve "haksız mal edinme" suçlarından iddianame hazırlandı. İddianamede, Büyükerşen'in mal varlıklarına dikkat çekilirken 5 sanığın üzerlerine atılı güveni kötüye kullanma suçunu kendilerine emanet edilen mal dolayısıyla işlediklerinin anlaşıldığı belirtildi.
Sona Git