MESİAD Başkan adayı Oruç: Üyelerimizi tüm dünya tanıyacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MESİAD Başkan adayı Oruç: Üyelerimizi tüm dünya tanıyacak

Şirket Haberleri Haberleri

Merter Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) Başkan adayı Gürbüz Oruç bu sabah düzenlediği basın toplantısında hedeflerini anlattı. Başkan adayı Oruç, ‘’Ben ve ekibim, MESİAD için hem Türkiye hem de tüm uluslararası anlamda gerçekleştireceğimiz önemli projelerle geliyoruz.

Çok kısa sürede bu projelerle ülkemizin ekonomisine kazandırdığımız katma değerin çok daha ötesine geçeceğine inanıyoruz’’ dedi.

Merter’i temsil eden MESİAD’ın bu zamana kadar bir tekstilci başkanla yönetilemediğine dikkat çeken Oruç, ‘’Artık tekstilci bir başkanın MESİAD’a başkan olmasının zamanı geldi.

Bundan dolayı adaylığımı açıkladım.

‘’Bu seçimi kazandığımızda taahhüt ettiğimiz projelerimizin hepsini yerine getirmeye söz veriyoruz. Ve kontrolün herkes tarafından yapılması konusunda açık olduğumuzu da bilmenizi istiyoruz’’ diye konuşan Başkan adayı Oruç, ‘'Üyelerimizin,Türkiye de ve yurt disindaki fuarlarla ilgili bilgilendirmeyi yapip Devletimizin bu alandaki destek paketlerinden haberdar etmelerine onculuk ederek katılımlarını kurumsal olarak sağlayacagiz.Ayrıca daha önce benzeri görülmemiş son teknolojik uygulamalarla üyelerimiz masa başından tüm dünyaya ürün ve hizmetlerini tanıtabilecek. Çok daha fazla katma değer oluşturabilecek güce ulaşabilecekler’’ diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...